Jessica Lagergrens

Lång hair – I care

Nu är jag och Angelica på väg in till stan för en heldag hos vår kära frisör E.J. Idag blir håret långt igen. Som jag har längtat! Jag trivs allra bäst med långt hår och det kommer vara härligt att jag får känna mig som mitt finaste jag när jag är tärna på Elin och Georges bröllop om två veckor. Jag tänkte slänga på lite fransar också. Är det någon av er som vet någon grym fransperson? Gärna i närheten av Åkersberga.

image image

Idag har Ibbe hand om inskolningen med Elsa. Han tycker att det ska bli så kul och spännande att se hur det är på förskolan. Jag hoppas och tror att det kommer att gå hur bra som helst när jag ska lämna henne där för första gången i slutet på nästa vecka. Även om det skär lite i mitt hjärta. Jag har lämnat Alice en gång tillsammans med Angelica och hon blev inte det minsta ledsen men jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när vi hade kommit en bit från förskolan. Jag ska försöka att sluta tänka på det för jag vet ju att det påverkar Elsa även om jag inte gråter framför henne. Barn är ju superbra på att snappa upp känslor och stämningar.

image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Fixa fransarna på Minko, Hornstull. Jersey är grym! Så borde egentligen inte dela med mig då jag gärna behåller henne för mig själv ?

  2. Sandra

    Jag gör mina fransar hos Danimaggiostudio i Åkerdberga. Kan VARMT rekommendera henne. Jätte duktigt och super noggrann!

  3. Johanna

    Ååååå jag som tycker att du, och din syster, är såååååå snygga i de frisyrer ni har nu. Men smaken är ju som baken och klart man ska ha det man trivs bäst i. Kör hårt!