Jessica Lagergrens

Navelsträngen har lossnat!

Åh, äntligen!! Precis precis nyss lossnade den lilla stumpen av navelsträngen som suttit kvar. De senaste två dagarna har den luktat som en död liten råtta som har gått och gömt sig i något hörn. Man vill ju sniffa och gosa på bebis nära nära, men nu de här två dagarna har det luktat navel genom kläderna. Nu när jag bytte blöja så hade den lossnat! Detta måste firas! När lossande stumpen från era barn? Idag är Elsa 8 dagar gammal.

unnamed

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese J

    Dante var 5 dygn har jag för mig, andra natten hemma men den skulle inte ha lossnat då! Blöjan hade skavt av den och när den lossna blödde han lite och de såg ut som ett hål rakt in i magen på honom :O gult kladd också.. fyfan fick panik och vi ringde sjukvårdsupplysningen, dom bad oss tvätta men hade missat köpa sårtvätt till de så fick droppa i bröstmjölk ^^ sen ha en t-shirt som var 3 storlekar för stor på honom så de lufta ett par dagar, inte alls kul men de läkte bra även om hans navel ser lite konstig ut ännu (han är 15 månader nu)

  2. Josefine

    Alltså hon är så söt er lilla skatt fick vår lilla igår på Elsas bf datum – hade beräknat till idag – så himla häftig känsla att ha dem
    På utsidan ☺️

  3. Michaela

    Grattis på din första morsdag Jessica! (Presenten fick du ju av Elsa igår i form av en mumifierad navel, schaboom välkommen till mammaskapet!)

  4. Anna mamma till Vincent

    Vincent var 5 dagar då den lyssnade minns jag. Ja det luktar verkligen otrevligt, jag tyckte det luktade svavel. Lilla gullunge så söt hon är !:-)

  5. Emelie

    Åh så skönt! Min dotter föddes den 23 maj o hennes navel lossnade oxå idag 🙂 skönt för jag gillade den inte! Så häftigt att våra döttrar är födda så nära varandra o jag fyller själv år den 22 🙂 min Ebba skulle egentligen kommit 9 juni men jag fick havandeskapsförgiftning o blev igångsatt den 20 o den 23 kom hon med en förlossning som endast tog 6 timmar så hon hade bråttom ut! Föddes i vecka 37+3. Men vi mår bra o hon var inte påverkad alls av havandeskapsförgiftningen det va bara jag. Fick ligga inlagd i 2 veckor.
    Vad fin din Elsa är 🙂 kram o grattis till underverket!

  6. linda

    Vår lille tappade stumpen i torsdags, då var Vincent 4 dygn =) Grattis till er klimp och lycka till!

  7. caroline

    Elsa 🙂

    Med stora killen tog det flera veckor, med lillekillen ca 1,5 vecka!

    Trevlig helg,
    Caroline

  8. Agnes

    På min dotter lossnade den när hon var 3 dagar gammal 🙂 vacker dotter du har, njut av den fantastiska tid ni har framför er <3