Jessica Lagergrens

Så firar jag att jag har gått ner 20 kilo

Jag har smygvägt mig (jag har invägning på måndagar) eftersom att jag var lite besviken över att jag var 300 gram ifrån att ha gått ner exakt 20 kilo, så jag vägde mig igen igår .Vågen visade att jag nu har gått ner exakt 20 kilo! Det är en härlig känsla och den visar på att det lönar sig att fortsätta och fortsätta och fortsätta, även när det känns jobbigt. Att gå ner 20 kilo har tagit mig 37 veckor. Jag har alltså ett snitt på –0,5 kilo per vecka. Det är inte snabbt jobbat, men det gör mig ingenting eftersom att jag ser det som en livslång förändring. Ni är många som har frågat mig om min startvikt, samt slutvikt. Jag har valt att hålla båda de siffrorna för mig själv. Jag kanske berättar om det längre fram, men i dagsläget ser jag inte det som relevant faktiskt. Jag ska ner till en hälsosam normalvikt och för att komma dit har jag ungefär 11 kilo till att gå ner.

För att fira att jag har gått ner 20 kilo köpte jag ett par jeans. Det kanske låter som en tråkig belöning för somliga, men för mig som inte har haft jeans på mig på säkert 10 år är det enormt stort. Jag har helt enkelt inte trivts i jeans, eller byxor heller för den delen. Jag trivs fortfarande allra bäst i kjol eller klänning, men igår kände jag mig vrålsnygg i mina nya jeans. Jag bär dom med stolthet. En stolthet över vad jag har åstadkommit på 37 veckor. Jag är grym!
viktminskning_jeans jeans

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marcela

    Du är så himla snygg Jessica ❤️! Du har inspirerat mig till att ta tag i min vikt och gjorde så i slutet på april, -4,5 kg and counting. Det är fantastiskt hur mycket bättre man mår av att jobba med sig själv på detta sätt. Du är inspiration på många vis. Många grattiskramar från din gamla kulturamakompis ?.

  2. -Jenny-

    Grattis och grymt jobbat! Du är kvinnlig och snygg i jeans tycker jag.
    Men elva kilo till för en hälsosam normalvikt? Det låter mycket. Både du och jag tillhör nog skaran som aldrig blir pinnsmala utan kvinnligt kurviga här och där. Tycker redan att du ser hälsosam ut. Men jobba vidare, heja dig!