Jessica Lagergrens

Tredje tanden igenom & förkyld mini

Igår märkte jag att Elsa var lite hängig på kvällskvisten. Hon sov knappt på hela natten och efter att Ibbe försökt få henne att somna om i över en timme la han henne bredvid mig i dubbelsängen och så gick han och sov resten av natten i Elsas rum. Hon sov väldigt oroligt och hon var helt täppt i näsan. Jag tycker så synd om henne när hon är sjuk. Hon är så liten och hjälplös och det enda jag kan göra för att hjälpa henne är att vara nära. Efter en jobbig natt har det följt en lång dag. Vi gick upp vid 07 så det har ju varit en lång dag, men vissa dagar känns helt enkelt längre än andra.
IMG_9022Elsa och jag har suttit ihop hela dagen förutom när vi var ute på vår dagliga promenad, men då pep hon i vagnen. Det har inte blivit mycket gjort här hemma och så får det förbli. Jag såg att Elsas tredje tand har kommit igenom tandköttet nu så jag kan tänka mig att det inte gör det lättare för henne. Så fort Ibbe kommer hem ska jag hoppa ner i badet och sova en stund. Jag är helt slut.
IMG_9020

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hear hear! 3 nätter i rad där jag fått sova 2 h i sträck, sen haft i famnen resten av natten. Håller tummarna för ett övergående utvecklingssprång (efter att han sovit bättre förra veckan). Håller även tummarna för att han börjar sova bättre när han bli 3 månader!! 🙂