Jessica Lagergrens

Tvillingpodden – nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. I veckans avsnitt kör vi del två av frågestunden och vi svarar bland annat på frågor om sex med diverse kändisar och vad våra män pysslar med. För första gången har vi även filmat en del av veckans avsnitt. Så fort tid finnes under veckan ska vi klippa ihop det och lägga det på youtube. I de bästa av världar skulle det såklart redan ligga ute men nu bor vi tyvärr inte där än. I den bästa av världar alltså.

Om ni gillar Tvillingpodden får ni väldigt gärna nominera den till Årets Podcast i Finest Awards. Det går att nominera en gång om dagen fram till 29 februari. Vi skulle bli otroligt glada om ni ville nominera oss här.
63Ni hittar avsnittet
och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    HAHAHAH alltså älskar er! Ni är ju helt fantastiska. Det är helt sjukt hur ni lyckas få en att skratta VARJE avsnitt typ hela avsnittet igenom. Underbart och bästa feelgood-starten på veckan!
    Älskar ditt skratt också Jessica 🙂
    Det hade varit väldigt intressant att höra er prata om era män och vad ni föll för hos dom? Vad är deras bra egenskaper som gör dom perfekta för er? Kärleksprat är alltid mysigt.

    Och please sluta aldrig med snopp och snipp snack. BÄSTA!