Jessica Lagergrens

Så nervös för morgondagen

Jag har räknat och vägt precis allt jag har ätit den här veckan, ändå är jag meganervös för morgondagens invägning. Jag ska ha mens vilken dag som helst och jag hade önskat att den hade kommit redan då jag vet att min kropp samlar på sig en del vätska dagarna innan. Men men, det går ju inte att göra någonting åt. Jag vill tacka för alla era fina kommentarer och peppande ord efter förra veckans invägning. Jag vet att jag inte ska vara så hård mot mig själv men när vågen visar så mycket plus kan jag inte bli annat än besviken på mig själv. Jag ska ju ner, det är hela poängen med det här. Jag håller tummarna för att vågen visar minus imorgon. Varje söndag går jag och lägger mig med skräckblandad förtjusning. Inte helt normalt kanske men sån är jag.
IMG_8522Käre gode Gud låt vågen visa minus. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Hej! Jag började med vv efter inspo från dig 🙂 Jag hade en tråkig invägning i fredags (+-0) och min första där jag ej gick ner. Spårad helg efter det kan man lugnt säga… Men nu tar jag nya tag! Ner kommer det ju gå, och jag försöker komma ihåg att det inte är bråttom – det är ju ett helt liv jag har framför mig!

  2. Therese

    Håller tummarna för dig… När det gäller mig behövs många tummar hållas! Gick bananas på min födelsesag i måndes och sen har inte träningen blivit av pga en förkylning och sjuka barn 🙁