Jessica Lagergrens

Frågestund

Nu tycker jag att det har blivit dags för en frågestund igen. Jag tänker en klassisk frågestund idag där jag svarar på alla frågor i ett blogginlägg imorgon. Vad tror ni om det? Jag hade ju en livechatt i kommentarsfältet förut, men tills jag har kommit på ett sätt där man kan ha en direktchatt i bloggen så är det här enklare. Fråga vad ni vill nere i kommentarsfältet så lägger jag som sagt upp alla svar imorgon! Vad vill ni veta om mig? Eller har ni frågor till Ibbe? Om Elsa?
IMG_7714

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Eftersom vi har liknande kroppsformer så ställer jag frågan till dig. El möjligen ngn läsare.. Jag söker ett bra shapeplagg att ha under klänningar. Har du ett bra tips?

    1. jessicalagergren

      Hej Anne! Jag vill svara här direkt! Jag har vääärldens bästa shapeplagg som jag alltid har på mig under kjolar och klänningar. Det är ett plagg från H&M. Här är en länk: http://www.hm.com/se/product/37639?article=37639-A Nu när jag letade runt bland H&Ms shapingunderkläder hittade jag även den här som jag bara måste köpa: http://www.hm.com/se/product/38984?article=38984-A Den måste ju vara dubbelt så bra och man slipper att shortsen korvar sig i midjan. Kram J

  2. Kim

    Hej Jessica 🙂
    I slutet av februari ska vi döpa twinstars. Jag läste din briljanta idé om att använda köpemuffins & spritsa själv. Det ska jag solklart anamma. Köpte du nya muffinsformar till dessa som du propp ner dom i eller struntade du i det? 😉

    Undrar om ni gjorde något annat roligt på elsas dop eller om ni höll det väldigt klassiskt? Jag vill göra något roligt för gästerna som kan förbli minnen för prinsarna. Om du har några ess i rockärmen tar jag tacksamt emot tips Puss & kram

  3. Pernilla

    Hej Jessica! Jag och min sambo väntar vårt första barn nu till sommaren och funderar på en bugaboo donkey (eller Buffalo). Är du nöjd med er donkey? Vad är bra men också dåligt tycker du?

    Vilken härlig blogg du har! Du är så inspirerande! 🙂

  4. Frida

    Hej! Har din veckobonus minskat under dessa veckor du varit med i vv? Min minskade för någon vecka sedan. Kändes lite snopet när de minskade veckobonusen och inte det dagliga intaget i stället. Veckobonusen känns ju lite extra lyxig att ha ;). Kram!

  5. Johanna

    Hej! Jag blev inspirerad av dig och gick med i Viktväktarna och tycker att det är så himla bra. Det enda jag nånsin har testat som funkar och inte är jobbigt. Jag äter Lindahls vaniljkvarg utan tillsatt socker varje dag men förstår inte om jag ska fylla i ”Lindahls kvarg vanilj utan socker” eller ”Lindahls kvarg vanilj 0,2” i appen!! Den är ju utan tillsatt socker men det står även 0,2 på locket. Blir tokig! Vet du? Jättetacksam för svar. Älskar bloggen!

  6. Emma

    1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

    2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

    3. Vilken är din favoritdoft?

    4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

    5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

    6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

    7. Vilken är din bästa danslåt? / vad lyssnar du helst på när du tränar/ promenerar?

    8. Vad skulle du göra om du vann 25 miljoner?

    9. Vad är din favoritmat?

    10. Är du beroende av något?

    Fullkomligt älskar eran podd! Tack för att ni underlättar måndagsångesten!
    / Emma

  7. Sandra L

    Hej! 🙂
    Blev inspirerad av dig och ett program på tv om babypottning. Jag har en dotter på 6,5 månad och jag provade att sätta henne på toa, andra gången jag provade så kisade hon, yey! Jag sätter henne där då och då, oftast varje dag. Jag märker ofta när nr två är på g så det prickar vi in oftast.
    Hur går det för er? Tänker du att hon ska vara torr/blöjfri vid viss ålder?
    För du positiva/negativa kommentarer från andra föräldrar?

    Och du, en superbra blogg och skrattretande podd 🙂

  8. Kay

    Hej!

    Av bloggen/bloggarna får man ofta intrycket av att Angelica är den mer dominanta av er två. Hon har även beskrivit själv att hon är väldigt krävande, brukade ta mest plats känslomässigt som små osv. Är det så, och hur känns det? Man får även intrycket att Stefan är mer som du i temperamentet (alltså lugnare och står lite mer stadigt) och jag undrar om Ibbe är mer som Angelica i vem som bestämmer och så. Tänker att du och A ju haft en ”parrelation” hela livet som säkert format vilka relationer ni valt idag. Alltså detta är kanske knäppaste och mest osammanhängande frågan men har bara dessa funderingar baserat på blogg/podd. Tycker du är superhärlig och tycker ni är fantastiska som släpper in oss läsare så menar absolut inte att trampa på tårna. Stor kram!

  9. Carro

    Tack för en härlig & ärlig blogg!

    Vad är det svåraste med att ha en blogg?
    Tjänar du några pengar på den? ( hoppas, för det är du värd!)
    När ni inreder/renoverar huset, vem bestämmer stil/inredning, vad inspireras du/ni av?
    Du har nämnt tidigare att du vill ha sjötomt, var någonstans tänker/vill du bo då?
    Ser du Farmen? Vem hejar du på? ;D
    Kram!

  10. P

    Hej! Jag skulle vilja veta mer om vv, hur du upplever viktnedgången på annat sätt än bara minus på vågen? Kanske få se någon bild med före o just nu
    Tycker du är en inspiration!

  11. Cissi

    Hej Jessica! Gillar din fina blogg. Acko som är eran låtsaspappa, är han ihop med eran mamma? Vilka syskon har samma pappa och samma mamma? Kram

  12. Emma

    Hej!
    Kan du inte berätta lite om din hårförlängning (du kanske gjort det redan) men skulle vara kul att veta vilken typ du har och hur du tar hand om det. Är det enkelt eller omständigt. Är själv sugen men vet inte vilken typ av hår, isättning som är bäst.
    Kram

  13. Tua

    Alltså måste börja med att säga att din blogg och DU är så bra och inspirerande. Följer bloggen slaviskt 😉

    Jag har en fråga, du nämnde förut tror jag att du och Stefan inte kommer/kommit så bra överens? Att ni lixom inte klickar/klickade! Hur kommer det sig? 🙂

    Ha det bäst!
    Kram!

  14. Jennie

    Hej fina Jessica och tack för en bra blogg!

    Min fråga är hur ni fick Elsa att sova själv och vid vilken månad?
    Har en dotter på 4 månader som sover hos mig , med tutten i minnen ( hon tar inte napp ). Det är supermysigt men samtidigt tråkigt stt gå och lägga sig kl nio när hon somnar för natten!

    Tips mottages gärna
    Kram

    1. Hanna

      Åh, exakt samma här med min 4 månaders. Var mer ok när hon somnade typ 22 men nu vill hon sova typ 20.30. Det är ju mysigt men man har ju inget eget liv.

  15. Fredrika

    Hej! Läste någonstans att du och Angelica är enäggstvillingar. Är ni säkra på det? Tycker inte ni är säkert lika nämligen. (Är själv enäggare)

  16. Stina

    Jag vill minnas att ni har sagt i podden att er pappa bodde i Hälsingland när ni var små. Jag är själv från Hälsingland och blev nyfiken på om ni har bott där och i så fall vart? Har ni någon släkt kvar där? Kram

  17. Jenny

    Inte en fråga men en önskan:) Kan du inte lägga upp en bild på dig där du vrider huvudet åt andra hållet. Alla bilder på dig är alltid från precis samma vinkel och jag börjar tro att du gömmer nåt där på sidan, et trollöra eller ett horn eller nåt som du inte vill visa. Eller? 🙂

  18. Karro

    Hej! Börjar med att säga att jag älskar din blogg och eran podd! Tycker det är fantastiskt att du har en ”ärlig” blogg där allt inte bara är perfekt och härligt hela tiden!! Nu till mina frågor:
    När träffades du och ibbe och hade du haft några långa förhållanden innan?
    Är du sugen på fler barn och i så fall hur många? Kanske svårt att svara på men man kan ju ha en känsla för om man vill ja 1 till eller 5 hehe!
    Har du haft något period i ditt liv som varit väldigt jobbig och i så fall när? (Om du vill berätta såklart)
    Vilket är ditt favoritgodis och vilken är din favoritglass? 😀

  19. Michelle

    Hej,
    Är det inte dags för er att ha ett bloggevent? Jag har ju då ingen som helst aning om hur man går tillväga men en sak är ju att ni borde spela in ett poddavsnitt live där vi kan ställa frågor till er. Och sen middag och vin och såklart så kommer hundrasjuttioelva sponsorer höra av sig diiiiiiirekt. Jag bara vet det.

  20. Karin

    Har precis börjat med vv efter inspiration från dig men hur äter man ute? Vad åt du till exempel igår när du var iväg

  21. Sofia

    Hej Jessica! Jag är själv gravid nu i v18 och är väldigt nyfiken på din graviditet! 🙂
    * Vad var det härligaste med din graviditet med Elsa?
    * När började du känna sparkar i magen? 🙂
    * Läste du några böcker inför din förlossning, isåfall vilka?
    * Hjälpte profylaxkursen dig något?
    * Fotade ni magen varje vecka som Angelica gjorde med Alice?
    * Vad hade ni för alternativ på pojknamn? (SÅ svårt med pojknamn!!!)
    Kram!

    1. Sara

      Jag gick bara in här för att kika på frågorna (hehe) men Sofia – jag rekommenderar boken ”föda utan rädsla”. Den är grymt bra! (Födde mitt första barn i somras 🙂

      1. Simona

        Läste bara föda utan rädsla inför min förlossning funkade hur bra som helst 🙂 fick en dotter den 3 november 🙂

  22. Emma

    Hej

    Jämför ni varandra i er mamnaroll, blir det avundsjuka eller stöttar ni varandra..

    Har du varit med om mobbning? Som utövare eller utsatt?

  23. Sandra

    Hej! Hur blev det med parterapin? Eller blev kommunikationen bättre? Några tips? Det är svårt att vara småbarnsföräldrar och ha en relation som blomstrar, så alltid intressant att höra hur andra gör… Kram!

  24. Madde

    Tycker du är otroligt duktig med vv. Jag födde monstret i november o har samma kroppstyp som du o gillar din klädstil. Var handlar du mest? Hur får du inspiration till att handla? Jag tycker inget ser snyggt ut i affären…. Har börjat lyssna på tvillingpodden nu. Ni är ju galet underbara! Skrattar högt under mina barnvagnspromenader!!

  25. E

    Det här kanske låter som en konstig fråga, men tycker du såhär i efterhand att det var skönt att inte amningen fungerade? Det har ju gett dig en helt annan frihet att göra saker tänker jag, tex åka bort och sova på hotell, middagar, dela upp nätterna osv.
    Jag har själv ammat det senaste halvåret och har en pojk som vägrar flaska, så alternativet att tex pumpa ut mjölk har liksom inte fungerat. Kan känna mig lite avundsjuk ibland på allt du kan göra medans jag sitter här hemma 😛

  26. Felicia

    Hej! Jag har börjat med vv (tack för inspon!!) och börjar närma mig -10 Vilka är dina bästa recept på låga sp?

    1. jessicalagergren

      Åh, jo det vore så kul!!! 😀 Ska se om jag hinner den här gången, annars nästa gång. 🙂 Kram J

  27. Anna

    Hej!
    Vet inte om du kanske redan skrivit om detta, men är du utbildad makeup artist? Eller hur kommer det sig att du är så sjukt snyggt sminkad alltid? Så himla härligt att vara så snygg till vardags?! Jag vill också va det! Tutorials pleaze?

  28. Evelina

    Hur kommer du vilja ha din bröllopsklänning? Hur kommer ert bröllop se ut? Hur långt har ni kommit med det? Älskar din blogg och eran podd!:)

  29. Felicia

    Vad hade ni för namn om det skulle bli en pojke?
    Hur länge har du kämpat med din vikt? Tycker du är superduktig som kör VV (gör samma själv)
    Hade vi kunnat få se mer bilder från ert fina hem 🙂
    Kram och tack för en fin blogg