Jessica Lagergrens

Gästinlägg med Therese Wickman

Halloj snygging! 🙂

Idag har jag Therese Wickman fått äran att gästblogga här hos ljuvliga Jessica. Vi är sedan en tid tillbaka bloggat från samma portal så man kan väl kalla oss bloggkollegor 😉

Vem är då jag?

Jag är mamma till två, Ellah 6år och Kidh 4 år samt så har jag en 4a årig bonusdotter då jag numera bor tillsammans med mannen i mitt liv ,Emil. ( Mitt lammkött)  😉 Vi bor i ett Radhus ett par minuter utan för Örebro city.

Jag driver sedan ett år tillbaka eget företag, en Barnmässa vid namn ”Älskade Ungar” som för första gången slog upp sina portar i höstas. Min dröm och förhoppning är att fortsätta utveckla och växa tillsammans med den här Mässan.  Mycket jobb och slit men så fantastiskt kul!

En del kan ibland påstå att dom känner igen mig, och det kan stämma. För två år sedan var jag aktuell i Tv3s Ensam mamma söker.  Det visade sig vara en upplevelse utöver det vanliga och jag ångrar inte en sekund att jag deltog. Det har gett mig så mycket positivt och en hel del kött på benen och jag är ett gäng erfarenheter rikare!

Jag hoppas att du vill kika in på min blogg www.theresewickman.se och ta del om barnmode, vardagspussel, tävlingar, och en hel del annat.

Ta hand om dig <3
MG_6497 12080124_991983537529163_1819950366660800758_o A NON SMOKING GENERATION

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.