Jessica Lagergrens

Ny dag – nytt hår

Nu befinner jag och Angelica oss på Rapunzel och ska göra en make over. Så pass härligt! Resultatet kommer upp så fort det är klart. Jag och Angelica vill bli så lika som möjligt. Ska bli så skönt att få håret fixat. Snyltis är hos mormor hela dagen och hon uppdaterar med bilder titt som tätt. Det är skönt att jag känner mig 100% trygg med mamma som barnvakt.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Alltså jag vill verkligen inte vara en dryg person, men du använder uttrycket ”så pass” helt fel. Förlåt för detta inlägg men jag kunde inte hålla mig!

  2. Felicia

    Läser nog era bloggar för mycket, kanske ska sluta läsa dem innan jag somnar. Inatt drömde jag nämligen att jag var otrogen med din MAN(?!?!?) samtidigt som du skulle föda och Angelica var bitter över att allt inte handlade om henne så hon drog ut och klubbade när du skulle föda så helt plötsligt stod jag där och skulle förlösa sig i ett gammalt badrum tillsammans med ibbe som jag då hade en affär med… Det var så sjukt absurt. Var helt kallsvettig när jag vaknade upp, 😉 Tur man vaknar upp till verkligheten på morgon

    Hoppas nu ni blir ompysslade ordentligt i håret och att du inte blev livrädd efter min dröm 😉
    Kram

  3. Madde

    Jag såg er i morse vid tekniska högskolan! Gud va fina ni är! Blev glad bara av att se er… Vågade inte säga hej men hoppas ni har en fantastisk dag!

  4. Frida

    Woho så kul med förvandlingen för er, ska bli så spännande att se hur ni bör i håret sen, så fina som ni är kan det bara bli succé!!
    Förresten, är det den snygga kappan du har på dig som jag läste på Angelicas blogg att ni köpa likadana på H&M? Jag har kikat på den på nätet men velar storleksmässigt. Hur är den i storleken? Stooor kram!