Jessica Lagergrens

Mot Malmö

Nu sitter jag och Angelica på Roslagsbanan på väg till centralen och vidare moooot Malmö!! Där blir det Walles&Glantz stora bloggmässa! Jag vill passa på att tacka för alla era röster, ni är bäst verkligen. Nu får vi se om det räcker hela vägen. Jag är otroligt glad att jag är nominerad ska ni veta, tack för det! Det ska bli helt MAGISKT att sova på hotell inatt.

Jag har för övrigt aldrig varit i Malmö, vad får man inte missa? Angelica har bokat bord på någon härlig sushirestaurang ikväll men utöver det har vi inga planer.

image

Podderuttiutrustningen är med! Det blir ett avsnitt på skånska!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Åh jag älskar Malmö! Bodde där under tre år när jag pluggade på högskolan. Om ni är sugna på shopping rekommenderar jag Emporia eller att gå en runda på stan är ju också mysigt. Då kan man exempelvis börja vid shoppingcentret Triangeln och gå gågatan upp mot Stortorget, däremellan ligger massor av butiker och ännu ett shoppingcenter Hansa. I övrigt måste jag tipsa om Lilla torg med deras mysiga restauranger. Är ni fan av cheesecakes bör ni inte missa Pronto som ligger på Lilla torg, ett litet men väääldigt populärt ställe. Är det fullt, köp med en bit (de är stora bitar, kan delas på två personer!) och mys till det på hotellet tex. Hoppas ni får en mysig helg!!