Jessica Lagergrens

Vackrare än henne

Alltså jag fick den ROLIGASTE frågan ever som jag glömde ta med i frågestunden. Jag la upp bilden nedan på mig och Angelica och skrev med frågan på instagram. Haha, stackars tjejen som ställt frågan fick oförtjänt mkt kritik för det där. Den var ju inte illa menad på något som helst vis, och jag tycker bara att den var rolig, det tycker Angelica också. Och det är ju trots allt henne den handlar om. Så inga påhopp om det här tack. 🙂
Jag lyfter fram den bara för den var så himla kul! Here we go:

Fråga: Inget illa menat, men hur känns det att vara den ”snygga” tvillingen? Angelica är grymt vacker och det är väl aldrig kul att bli jämförd, men du är verkligen vacker. Det blir ju dumt formulerat men tonar du ner dig ibland för att inte stjäla all uppmärksamhet eller hur tänker man då?

Här är bilden som jag la ut. Hi-la-rious!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Skyldig

    JAG ställde frågan!
    Och jag täbkte att kag undviker att skriva för mycket runt o kring för att se hur folk även skulle reagera.
    För jag är också tvilling!!!:)
    Och skönhet ligger i betraktarens ögon och som tvilling blir man nästan jämt jämförd.
    Ibland tycker ngn att den andre är snyggare och vicecersa.

    Jag skulle ju kunna skriva att Angelica är otroligt vacker också, för det ÄR hon. Och utveckla det vidare, men då hade inte frågan kommit till sin rätt.

    Jag valde även att medvetet inte skriva något om att jag är tvilling själv, för då hade jag inte fått den reaktionen eller svaret jag hoppades på.
    nu kollar jag inte din insta så jag har inte sett ngt svar. 😉
    Men tänkte att folk per automatik skulle bli vilda som vargar, och tur är väl det, eftersom vi alla tycker olika.

    Men personligen så är min syster den lite ”snyggare” enligt mig själv och det är okej, eftersom jag älskar henne och tycker hon är vacker som en dag.
    Och min man tycker jag är finast. 😉

    Däremot så sa hon ofta under uppväxten att hon fick dåligt samvete och kände att hon tog för mkt plats och ibland fick oförtjänt uppmärksamhet om vi båda presterat lika, just för utseendet.
    Jag vill ju inte att hon ska känna så, men jag får erkänna att jag ibland märker att vi behandlats olika. Seriösa frågor ställer man till mig och hon anses som roligare och mer som en partytjej, fast det är hon inte..hihi.

    Tack för att du tog upp detta!

    Och Angelica, du är otroooligt vacker du med. 😉