Jessica Lagergrens

Jag har något att berätta…

Jag och Angelica har länge funderat på om vi ska hitta någon form av lokal att sitta i när vi poddar eftersom att det påverkat bådas familjer en hel del när de behöver utrymma minst en timme varje söndag. Nu kan jag berätta att vi har skaffat ett KONTOR! Jag och Angelica ska podda, blogga och frilansa från kontoret som vi har hyrt. Jag är så peppad på att sätta igång och fixa fint där. Det kommer att bli världens bästa tillhåll och det bästa av allt – det är på cykel/promenadavstånd. Drömbra!

Ikväll ska vi fira med att skåla i en riktigt fin champagne, äta tacos och kolla Idol båda familjerna tillsammans. Alltså jag är så lycklig! Den här tiden kommer att bli the time of our lives!

Imorgon åker vi ner till Malmö till bloggmässan, sen ska vi ha planeringsmöte om vår youtube-serie. Jag har kommit på en jätterolig idé, hoppas att den går att genomföra. Här kommer ett kollage med inspiration till hur kontoret kommer att se ut.
IMG_4700

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh vad roligt, grattis! Kommer podd-avsnitten bli längre då? En lagom längd enligt mig skulle vara 40-65 min. Ni får mig alltid på bra humör, skrattar alltid åt eran podd. SÅ BRA! kramar