Jessica Lagergrens

Sämsta natten på länge

Jag somnade 00:30. Elsa vaknade 02 – och ville äta. Matade – sen ville E vara vaken. Inte vaken och glad utan vaken och pipig. När hon äntligen somnade om sov hon inte mer än någon timme i taget. När hon sen vaknade och ville äta igen strax innan 05 var jag gråtfärdig. Ibbe sov i gästrummet för han skulle upp tidigt idag så det var bara att bita ihop och mata, trösta, söva om. Vi har varit uppe i flera timmar nu och idag tänker jag göra något som jag inte gjort sen hon var mini – sova när hon sover. Hon borde bli trött när som helst nu… Jag är ju dessutom inte helt kry och mår inte det minsta bättre av noll sömn.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Uh, låter som var och varannan natt här med vår lille kille på snart fyra (!!!) månader har våra nätter varit uppdelade på det där sättet. Sjukt att man som förälder överlever bebistiden ändå. På tal om någonting helt annat och roligare: tuuusen tack för idolkortet till 28-årsdagsfirande Magnus som fick sig ett gott skratt och blev superglad

  2. Sara

    Stackare! Tycker synd om dig! Vet hur det är, har själv haft det så varje natt de senaste 2 månaderna. Ungen är 5,5 månad, trodde sömnen skulle bli bättre inte sämre? fram till 3 månader sov hon som en Gud…. Sov när hon sover, det bästa man kan göra för att undvika totalt sammanbrott! Hoppas det bara var en engångsföreteelse :):)