Jessica Lagergrens

Njuter av livet igen!

Helt plötsligt vände mitt mående. Från att ha varit ett inre kaos till att jag känner ett lugn, och en trygghet. Det kan också ha att göra med att jag har försökt strukturera upp allt från ekonomi och jobb till barnens kläder och att allt numera är schemalagt när det kommer till barnen. Jag tycker om när jag vet vad som händer framåt och just precis nu är jag på en väldigt bra plats. Det känns som att jag har gått från att ha kastat upp allt i luften till att allt nu har landat på rätt plats. Så skön känsla!

Jag och barnen har haft en supermysig helg där vi har hängt med mamma och våra gamla favoritgrannar. Det har varit mycket lek och jag har kunnat koppla bort jobbet helt i helgen. Nu väntar en intensiv jobbvecka där jag inte behöver tänka på hämtningar och lämningar. Imorgon bitti efter att jag har lämnat barnen ska jag ta min andra dos av vaccinet. Jag håller alla tummar jag har att jag slipper biverkningar. Dels för att det är jobbigt, men också för att det inte finns utrymme i mitt schema att bli sjuk. Hoppas att ni har haft en fin helg!

Jag har varit och hälsat på uppe vid ”mitt” bygge. Jag har fått veta att huset är ännu mer försenat än jag först trodde. Det blir inflytt i mitten av januari istället för november.

Vi har gosat med Alices lillaa hamster Guggi.

Jag känner en inre frid som det var längesen jag kände. Så härlig känsla som jag kommer att njuta av så länge den varar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Kan du inte dela med dig lite hur du strukturerat och planerat vardagen? Behöver också göra det för att orka med höst & vardag.