Jessica Lagergrens

Bada kallt – vet inget bättre!

När jag känner mig nere och deppig är allt som oftast rörelse eller kallbad det enda som hjälper. Och kontakt med nära och kära såklart. Men det är något alldeles extra att sänka ner en varm kropp i ett isande kallt vatten. Självplågeri? Haha, kanske lite egentligen. Men känslan efteråt är helt oslagbar. Det bästa med att bo i Sverige är att det aldrig blir riktigt varmt i havet så man kan ju nästan räkna alla sommarens bad som kallbad också. Men bara nästan!

Kombinationen att först promenera snabbt eller träna och bada efteråt är det absolut bästa jag vet. Jag längtar tills jag ska träna utomhus igen med världens bästa PT Anna. Jag älskade att avsluta våra svettiga träningspass med ett dopp i sjön. Maxad njutning! Jag har också insett att jag älskar att utmana kroppen fysiskt. Vad klarar jag av och var går min gräns? Det är nog en av många anledningar till att jag verkligen skulle vilja vara med i Robinson.

Älskar frihetskänslan som naturen ger mig! Men framförallt älskar jag vatten.

Baddräkten kommer från Ellos men är från förra året.

Ner långsamt i det iskalla vattnet och ta djupa andetag samtidigt.

Sen snabbt upp! Min favorit är egentligen att doppa huvudet men jag skulle iväg direkt efter doppet så kändes inte som en höjdare att åka som en dränkt katt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.