Jessica Lagergrens

Biten i benet – av en liten!

Först vill jag bara börja med och tacka för all kärlek efter gårdagens inlägg. Det är längesen jag fick sådan respons på något jag skrev. Telefonen har ringt och plingat och det har erbjudits hjälp från massor av människor i min närhet. Så fint och jag är tacksam över att ha er här och sen så fin familj och världens bästa vänner. Det gör faktiskt att allt känns lite lite lättare mitt i allt.

Igår hade Elsa ridning och när jag skulle spänna sadelgjorden på den lilla hästen sträckte den bak sitt huvud och högg mig i benet. Eller kanske inte högg, men bet till rejält. Dom är väldigt gulliga dom små shetlandsponnysarna men det är också mycket vilja och bus i dom. Jag har ett väldigt fint blåmärke på benet idag men är glad att det sitter på mig och inte på Elsa. Hon älskar verkligen att gå på ridningen och för min egen del slutade jag på ridskola den dagen jag flög över ett hinder och tappade luften. Jag skulle önska att hon slipper ramla av även om det kanske är oundvikligt.

En nyfiken liten ponny i boxen intill hästen Elsa red. Dom har alltid hjälm på sig när dom går in i stallet! Så bra tycker jag!

Elsa var så nöjd med gårdagens lektion. Hon ville bara trava hela tiden.

Nästa vecka ska vi rida ut i skogen igen. Det ser jag fram emot! Det är så mysigt att ha en aktivitet bara jag och Elsa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.