Jessica Lagergrens

Ny tatuering & kärleken till havet

I veckan var jag och gjorde en ny tatuering hos Gino som sitter i Kärrtorp. Angelica hittade en bild på en snäcka för längesen på Pinterest och sen dess har jag velat göra den på min arm. Nu var det dags! Jag hade inte frågat innan vad den skulle kosta och blev sen väldigt förvånad när den bara landade på 1200kr. Samma summa som för mina tre streck på ringfingret. Det är egentligen startavgiften som är det som ”kostar”. Nästa gång vill jag passa på att göra två tatueringar samtidigt!

Det är något väldigt härligt med att göra en tatuering. Efter ungefär 10 min kickar endorfiner och adrenalin in. Sen att jag har använt mig av laser för att ta bort mina gamla tatueringar är en annan historia, hehe. Jag rekommenderar egentligen ingen att tatuera sig när man är 18 nyss fyllda för en sån tatuering ångrar nog de allra flesta. Jag kände mig tvärsäker när jag gjorde min ”Carpe Diem” på foten när jag var 20 år, men det är inte en tatuering som jag är supernöjd med idag. Den har jag dock inte tagit bort med laser – än.

Innan Gino började tatuera!

Det gjorde inte alls ont att göra den här tatueringen. Gino som tatuerade mig påminner väldigt mycket om någon…

Han är helt fantastisk på att jobba med skuggor!

Svullen och lite röd! Han la i vitt på snäckan också. Jag tycker att den ser så levande ut. Jag fick en del frågor på min Instagram vad den betyder för mig och egentligen inte. så mycket alls, mer än att jag tycker att den är fin och att jag älskar havet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Oooh 100% Johnny Depp ju! O vilken fin tatuering ? Jag har en med min äldre dotters namn, ska ta en med lillasysters också och så en minnestatuering för pappa ❤️