Jessica Lagergrens

Så viktig beställning!

Utöver mina sociala medier som bloggen, Instagram och Tvillingpodden frilansar jag som journalist. Nu har det fullkomligt vält in uppdrag till min stora glädje. Som frilansare är det ganska vanligt (eller iaf för mig) att få jaga olika uppdrag, men nu har det lossnat. Lite som ketchup-effekten när allt kommer på samma gång, men det är verkligen bara positivt för min del. Jag älskar att skriva och när jag frilansar så får jag skriva texter om allt från badrumsinredning till kyckling. Det är SÅ kul!

Vissa texter har kort deadline så idag har jag skrivit så att tangenterna har blivit alldeles varma. Jag fick sällskap av bästa kollegan Annika idag som också frilansar som journalist. Det är guld värt att ha någon vid sin sida och bolla alla idéer med och som kan läsa igenom ens texter innan man skickar iväg dom. Jag är så tacksam för mitt frilansliv och att det innebär så fria arbetstider för mig. Vad jobbar ni som läser det här med? Ibland kan jag bli sugen på att byta jobb, som när jag såg Tunna blå linjen, började jag googla ansökan till Polishögskolan. Oftast slutar drömmarna med en googling, men jag är stolt över Angelica som tog sin dröm ett steg längre och nu faktiskt jobbar inom vården som jag trot att hon har drömt om sen hon var liten.

Vi fick en välbehövlig glasspaus i skrivandet med ett härligt bud!

Våren är här och skinnjackan åkte på! Som jag njuter av att vi har det bästa vädret framför oss nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Jag har precis bytt karriärsbana. Har jobbat inom vården sen jag gick ut gymnasiet men nu i höstas utbildade jag mig till anläggningsmaskinförare. Så nu mera kör jag hjullastare!

  2. Johanna

    Jag jobbar med IT på ett stort industriföretag. Jobbar inom ett stort projekt där jag byter IT-system på fabriker runt om i världen.

  3. Anne

    Jobbar som läkare, med inriktning hjärtsjukvård. Största intresset är dock allt som har med trädgård att göra. Brukar kalla det för ” mitt andra jobb” för att reta maken när jag går ut och grejar i trädgården ?

  4. Caroline

    Jag jobbar på en HR-avdelning på en bank, där jag jobbar mest med att göra lönerna för dom anställda i banken. Jag har en veckoarbetstid som ska göras, men jag har fritt fram att planera som jag vill måndag-fredag. Väldigt skönt att kunna styra sin tid!

  5. D

    Jag jobbar som sjuksköterska inom primärvården och just nu pluggar jag för att blir specialistsjuksköterska inom området Astma, KOL och allergi. Gillar verkligen mitt jobb men saknar att kunna styra min tid lite mer. Det är tryggt och säkert för jobb finns det alltid!

  6. Mallan

    Är du utbildad journalist? Kommer du fortsätta att frilansa som journalist även när du är färdig florist?
    Ha en fin helg!

    1. jessicalagergren

      Ja, det är jag! 🙂 Jag blir inte färdig florist men ska frilansa som ”blomsterstylist” eller vad man nu får kalla sig! 😀 Kram J