Jessica Lagergrens

Så kom den…

Våren! Känner ni den? Från ett ögonblick till ett annat tittade våren fram med all sin kraft. Jag älskade vintern och all snö och roliga saker den gav oss men nu känns det så skönt att solens strålar äntligen tittar fram och värmer. Jag hann knappt längta till våren så var den här! Nu väntar jag på att mina tulpaner ska kika fram ur jorden! Om jag får gissa tror jag inte att vi får någon mer kyla igen, men där kan man ju verkligen ha fel. Rätt var det är så är marken kanske snötäckt igen. Men då vet man ju att våren ändå är precis runt hörnet!

Jag blir så sugen på att vårfixa i trädgården nu! Det ska vara strålande sol och 10 grader hela helgen så det kanske får bli ett varv i trädgården. Det är ett och annat som gömt sig i snön som nu tittar fram kan man helt klart konstatera. Som hundbajs till exempel. Mysigt! Annars står Mello på schemat för helgen. Det är så kul att titta på det med Elsa som verkligen älskar det! Hon dansar till alla låtar och lever sig in i alla nummer. Som jag älskar henne!

Älskade sol du har varit efterlängtad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Mina tulpaner tittar upp i soliga lägen. Tyvärr dröjer det oftast till mitten av april innan de blommar. Mitt tips är att sätta klungor (en och en ser så lite ut) av tidiga blommor som snödroppar, krokus och stilla, snödropparna blommar redan här.