Jessica Lagergrens

Floristutbildningen – en dröm!

Wow, vilken helg! Jag har varit på floristskolan från morgon till eftermiddag fredag, lördag och söndag. Det har varit så otroligt mycket nytt och massor av information att ta in så när jag har kommit hem på kvällarna har jag varit helt slut. Jag är så lycklig över att jag hoppade på den här utbildningen. Det känns verkligen som att jag är på helt rätt plats! Vi har fått öva på att binda olika typer av buketter, besökt Årsta partihallar, haft teori och gjort flera olika dekorationer. Allt har varit kul! Till och med att sopa upp skräp efter dagen har känts roligt.

Vi är en klass på 8 personer som alla läser på distans och deltid. Vi kommer att vara på skolan ungefär var femte helg men resten gör man hemifrån. Jag köpte med mig mängder av blommor från partihallarna för att genomföra uppgifterna från skolan under veckan. Jag har köpt en diskbänk till kontoret som jag ska sätta upp så att jag kan hålla till där med alla blommor. Om du funderar på att bli florist och drömmer om det. Gå en utbildning om du har möjlighet! Jag lever verkligen livet just nu!

Den här bordsdekorationen avslutade jag dagen med att skapa. Så roligt – och svårt!

Jag utmanade mig själv att göra en bukett i färger jag inte älskar.

Botten ska egentligen täckas med små stenar, men såhär såg en av mina högre dekorationer ut från helgen.

Det här är en av mina första spiralbundna buketter.

Dekorationen framifrån! Jag älskar varje minut på skolan. Utbildningen är hos Floristutbildarna i Årstaberg men skolan finns också i Västerås.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.