Jessica Lagergrens

Grattis Philip 5 år!

Idag fyller min älskade lilla gudson och systerson 5 år! När jag hade hämtat Elsa & Bonnie från förskolan tog vi en sväng till deras hus och firade honom med paket och lek ute i trädgården. Det finns världens roligaste gunga i trädgården som dom lekte med och jag lät Bonnie krypa runt som en liten vilding. Nu är det inte långt kvar tills hon går och det ska bli så roligt att se henne kunna springa med sina kusiner och sin storasyster. Man märker verkligen att hon vill vara med hela tiden.

Tänk att dom blev fyra kusiner. Jag längtar tills (om) mina småsyskon får barn så att det blir ännu fler kusiner. Jag och Angelica har 15 eller 16 kusiner och det var väldigt roligt att växa upp med en så stor släkt. Nu har vi inte lika mycket kontakt som vi hade förut, men förra hösten var några av kusinerna och fastrar/farbror på en resa tillsammans. Vi har en väldigt stor släkt och jag älskar det! Det är något alldeles speciellt när ens syskon får barn. När Angelica fick Alice var första gången jag kände på riktigt att jag längtade efter att bli mamma. Roligast är såklart att de äldsta kidsen är så nära i ålder. De är mer som syskon än kusiner!

Up and away!

Bonnie kan säga ”öga” och petar gärna i ögat!

Elsa älskade gungan!

Philip också! Och Monkey blev helt vild när kidsen gungade.

Bonnie kämpade på i sina något för långa galonisar.

Sen gosade hon in sig hos moster.

Bonnie är väldigt trött efter dagarna på förskolan. Det ska bli skönt med lite helg och sovmorgon. Båda barnen sover gärna till minst 8. Lyx!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.