Jessica Lagergrens

1 minut i 9 grader kallt vatten

Idag har jag haft möte ute på Ekerö om ett kommande event. Det är väldigt härligt när tre kreativa själar möts och man får ner alla idéer till ett färdigt event som vi tre + Angelica ska hålla i veckan innan midsommar om alla planer går i lås. Innan mötet bestämde vi oss för att mötas vid en badplats på Ekerö och ta ett dopp. Det doppet varade i 1 minut. Vattnet var bara 9 grader varmt (eller kallt) så det var väldigt lagom att ligga kvar i vattnet i en minut. Förra veckan låg jag i vattnet i 3 minuter men då tror jag att det var betydligt varmare än 9 grader.  Jag avslutade som vanligt med att doppa huvudet vilket för mig är det ultimata med att kallbada. Känslan är mäktig och det finns inget som liknar den känslan.

Efter vårt möte bjöd vår PT Anna som vi ska ha eventet med på riktigt god lunch. En underbar sallad som serverades med pressad lime och nån chilisås med smak av ingefära. Den var toppad med koriander vilket jag har haft väldigt svårt med förut men nu älskar jag det. Imorgon är det träningspass igen vilket känns kanon. Jag fick ju till ett pass med Anna redan i måndags och att få träna med henne två dagar samma vecka känns verkligen som en lyx.

Anna är verkligen världens bästa PT. Hon har fått mig att träna för att det är kul och får mig att må bra istället för att träna för att gå ner i vikt eller som ett straff för att jag ätit ”fel”.

Gulligaste Annika med salladen!

Alla regnbågens färger. En helt perfekt lunch!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - trebarnsmamma

    Härligt! Det är ju så det ska vara ??
    Jag har aldrig fastnat för träning, men gillar promenader istället. Sen är det iof ett träningspass i sig att springa runt efter tre barn kanske ?