Jessica Lagergrens

Världens bästa spel för Elsa

I annonssamarbete med Zcooly

Nu har Elsa spelat det lärande spelet Zcooly under en längre tid och jag märker verkligen hur hon utvecklas i sitt tänkande när det kommer till matte. Men mest av allt har Zcooly väckt ett intresse för siffror hos Elsa. Hon har bland annat lärt sig att addera. Ett av Elsas favoritspel i Zcooly just nu är ett spel som heter Affären. Det går ut på att kunder kommer fram och ber om tex ”3 hamstrar” eller ”2 muffins” och så ska Elsa lägga fram rätt antal. Hon älskar det!

Nu har Zcooly uppdaterats och blivit ännu roligare. Nu kan Elsa samla på roliga märken när hon spelar. En annan del av uppdateringen är Zcooly har introducerat en pedagogisk beskrivning till varje spel så att jag som förälder kan få en större förståelse för hur jag kan utmana och stötta Elsa när hon lär sig. Om du och ditt barn vill testa Zcooly kostnadsfritt i 1 månad kan du använda min kod jessicalagergren och KLICKA HÄR för att ladda ner spelet.

Elsa visar mig hur Zcooly fungerar.

Här är hon inne i Affären och ger en kund vad den har beställt.

Det går att läsa beställningen men Håke som han som beställde här heter säger även vad han vill ha. Perfekt för Elsa som inte kan läsa riktigt än.

En mysig stund med skärmtid när den är som bäst.

Om du också vill att ditt barn ska prova Zcooly kan du göra det gratis en månad med min kod jessicalagergren. KLICKA HÄR för att komma till spelet.

Min kloka, omtänksamma och älskade Elsa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Disa Svensson

    Mysigt ni har det <3

    Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3

    Campadre:
    https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

    Lyko:
    https://referme.to/9vACAmo

    Best secret:
    https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

    Refunder:
    http://www.refunder.se/b/Spara50

    MEMBER:
    https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

    NI ÄR BÄST <3

    Tack för denna sida <3<3<3
    Här är min bästa hemlighet till er  Kram