Jessica Lagergrens

Lugn morgon med hela familjen

Nu när jag har börjat jobba igen, eller ja, jag har ju jobbat en hel del under hela föräldraledigheten med Bonnie, men från och med nu när Ibbe ska vara hemma med Bonnie så har vi ändrat Elsas tider på förskolan. Nu börjar hon 9 istället för 07:30-08, så det blir lite sovmorgon och mindre stressigt. Idag tog hela familjen en promenad till förskolan och Elsa fick cykla till sin stora förtjusning. Hon vill inte ta bort stödhjulen riktigt än men jag har sagt att jag tror att det blir lättare att cykla utan. De blir lätt att cykeln lutar en del med stödhjulen. Vi får se, jag tänkte vi kunde prova skruva bort stödhjulen i helgen och testa med en pinne bak på cykeln som man håller i.

Idag är mitt kontor vid båten. Ibbe ska vaxa båten och jag ska måla tavlor som jag fått beställning på. Vi renoverar tvättstugan och har städ hemma så idag är ingen bra dag att sitta hemma. Det ska vara 16 grader idag men just nu känns det ganska långt från den temperaturen. Jag har dragit på mig solskyddsfaktor 50 i ansiktet iallafall och ska göra det varje dag från och med nu. Jag ska erkänna att det slarvats en del med just solskydd under åren. Men min hud verkar ändå må ganska bra, iallafall nu.

Jeansjacksväder förhoppningsvis!

Hela familjen och lilla Monkey på väg till förskolan. En härlig start på den här fredagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Min dotter på 3½ har precis fått en balanscykel som hon ”cyklar” på. Har hört mycket om att det kan hjälpa en att få upp balansen inför en vanlig cykel sen. Vet inte om det stämmer, hursomhelst tycker hon den är jättekul nu och det är ju det viktigaste 🙂

    1. Sara

      Min dotter körde mycket med balanscykel. När vi tog bort stödhjulen på hennes vanliga cykel, cyklade hon bara iväg. Behövde aldrig träna. Så rekommenderar starkt balanscykel ??

      1. F

        Samma här. Mitt barn började med balanscykel när han var 1.5 år. När han fyllde fyra fick han en riktig cykel utan stödhjul, han lärde sig cykla på under tre minuter. Så kan varmt rekommendera balanscykel.

      2. Maria

        Samma här. Min son började med balanscykel vid ca 3 års ålder, framförallt cyklades det mycket när han var 3,5 till och från fsk. När han fyllde 4 fick vi ärva en mindre cykel med trampor som han knäckte direkt. Skönt att inte ha en för stor cykel från början, nu när han kan så är han ju jättesnabb ? Gissar att han blir ännu snabbare med en större cykel ??

  2. sandra

    Vilken härlig start på dagen!
    Du är rolig som skriver att du och annika umgås, men håller avstånd… det syns tydligt när ni tränar och badar ihop ?

  3. HELEN

    Ta bort stödhjulen och pinnen… passa henne i armhålan på båda sidorna så hittar hon snabbare balansen… min 4 åring cykla innan han hade provat 10 ggr