Jessica Lagergrens

Meningsfull skärmtid – utomhus!

I annonssamarbete med Zcooly

När det är som det är i världen och vi är så mycket hemma nu så försöker vi vara utomhus en hel del. Jag har nyligen satt upp en hängmatta och Elsa älskar att ligga där. Ibland ligger hon bara där och myser och ibland ligger hon och spelar på sin padda. Jag tycker att det är roligt att se att hon väljer att spela Zcooly i paddan eftersom att jag vet att hon lär sig saker samtidigt som hon spelar.

Zcooly är ett lärande spel för barn i åldern 5-12 år och om du också vill låta ditt barn testa Zcooly kan du KLICKA HÄR och använder koden jessicalagergren för att prova det en månad kostnadsfritt. Det bästa med Zcooly är att skärmtiden blir meningsfull tycker jag. Dessutom tycker jag om att hon blir intresserad av matte på ett roligt och lättsamt sätt.

Zcooly har lärande spel som är utvecklade tillsammans med erfarna pedagoger. Spelen är dessutom utformade efter läroplanen och varje årskurs.

Zcooly består av 10 lärande spel för barn i åldern 5-12 år.

Elsa tycker verkligen om att spela Zcooly och jag hoppas att era barn också gör det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hur kommer det sig att du känner panik över ditt jobb när det är samarbete var och varannan dag? Jag förstår helt att du tar så mycket samarbeten kan kan men det verkar än så länge inte vara den bristen på samarbeten/jobb som du befarat?

    1. jessicalagergren

      Samarbeten som kommer upp nu är planerade innan Corona. Framåt har jag näst intill inga samarbeten alls, så den befarade bristen är helt befogad tyvärr. 🙂