Jessica Lagergrens

Vill inte ha ångest & panik

Nu har den här krisen drabbat mig hårdare än jag väntat mig. Jag står näst intill arbetslös framöver och jag kan bara hoppas och tro att det vänder snart. Jag är hemma med Bonnie en månad till men sen är tanken att Ibbe ska gå på föräldraledighet och jag jobba 100%. Jag har ju jobbat under hela tiden jag varit hemma med Bonnie, men nu var tanken att vårt bolag skulle gasa. Inte tvärnita. Det måste vända snart och nu har min ångest och panik övergått till hopp och framtidstro. Jag måste tänka positivt, annars får jag panikångest.

Det gäller bara att tänka om. Jag ska göra allt jag kan för att kunna fortsätta ha det jobbet jag har. Den friheten det här jobbet ger mig är guld värt, speciellt nu när barnen är så små. Jag är inte alls främmande för att jobba med något annat längre fram i livet, men just nu passar det här helt perfekt. Hur är det på era arbetsplatser? Är det några av er som också driver egna bolag? Hur går det för er?

Jag kom nyss hem efter att ha testat microneedling hos Ansiktsakademin i Täby. Bilden är tagen innan bästa Lovisa sminkade av mig. Nu är jag något rödare. Jag ska testa en hel kur så ska bli spännande att se resultatet sen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilda

    Hitta nånting vettigt att jobba med som din syster…vi behöver inte «influensers» som pushar skit man inte behöver och går på «events»

  2. Rebecca

    En tanke, varför inte fortsätta vara föräldraledig ett tag till och låta Ibbe jobba? Så kanske ni kan bytas av i sommar/höst när det förhoppningsvis blivit bättre med allt!

  3. Sofia

    Jag jobbar åt kommunen här där jag bor. Är utbildad barnskötare och undersköterska. Bytte jobb i Juni förra året till barnskötare för att få träffa mina barn mer nu när dom är lite större,9 och 6 år. Vi har fått medela vår chef eventuella andra yrkeskunskaper som kan bli extra akut behov av som tex uska. Jag räknar kallt med att måsta gå in och jobba som uska igen om detta virus ökar här. Tänker att alla måste vi göra det som krävs då det krävs för att hjälpas åt att rida ut det här. En bra sak är att om man som människa är förberedd eller iaf har hört eller tänkt tanken så reagerar vi inte med samma panik när det är dags.
    Nu kämpar vi oss igenom detta!?

  4. Hanna

    Alltså, jag förstår inte hur det fortfarande är okej att gå och göra ansiktsbehandlingar eller micro needling i Sverige? Är inte rekommendationerna att man endast ska gå ut för nödvändiga köp (typ mat/medicin), för att arbeta om man inte kan göra det hemifrån, för att gå till skola/förskola eller för att gå promenader och få frisk luft osv? Varför är beautysalonger ens öppna liksom? Noll social distansering möjligt där.

    Vill verkligen inte vara moralpolis och är ingen som brukar lägga mig i hur andra lever sina liv, men Stockholms kurva ser bedrövlig ut. Har ont i magen och känner mig maktlös när jag tänker på mina föräldrar och äldre släktingar där. Bor själv i Australien sedan många år och här har i princip allt stängt. Folk lyssnar, och kurvan har planat ut.

    Hur tänker du kring detta, att du besöker köpcentrum och gör behandlingar?

    1. Maria

      Vettig fundering.
      Det är ju att verkligen utsätta sig för viruset att vara 50 cm till en persons ansikte. En person som träffar hur mycket folk som helst,.
      Så ansvarslöst och faktiskt rent ut sagt fördjävligt då det inte öht är upp till en själv i detta obegripliga omvärldsscenario som nu håller på att ta kål på stora delar av befolkningen, både i ekonomisk som kroppslig aspekt.
      Så snälla, lyft blicken och tänk solidariskt istället för ME MYSSELF & I heeeeela tiden.
      Jag arbetar med svårt sjuka patienter som har covid -19. Jag tvingas arbeta med bristfällig skyddsutrustning och jag blir på riktigt jävligt förbannad över den slappa, egoistiska och barnsliga attityd många av dessa Influencers har. Sluta gör i sammanhanget meningslösa saker och bidra med något vettigt i dessa förfärliga tider!

  5. Malin

    Förstår din oro, det är fan inte lätt att vara hoppfull även om det är vad som behövs nu. Men tänker på dig som företagare. Tar du ut allt du tjänar i lön eller sparar du en del som kapital? Som du kan ta ut nu i svårare tider?