Jessica Lagergrens

Min sminkrutin – det använder jag

Innehåller adlinks

Jag använder allt som oftast samma samma när det kommer till mitt smink. Det händer väldigt sällan att jag byter ut någon produkt och det ska ganska mycket till för att jag ska göra det. Jag älskar att testa nytt men oftast testar jag och sen ger jag bort till exempel pressutskick. Jag fick mer förr när jag frilansade som skönhetsexpert för tidningen SOLO som inte längre finns. Jag tänkte visa mina favoriter som alltid ligger i min sminkväska och som går åt till sista smula.

Min bas består av foundation från Estee Lauder i nyansen Fresco, ett solpuder, nyligen utbytt till Butter Bronzer och en concealer från Apolosophy. Sedan har jag rouge från Loreal, Le Blush i nyansen peach och highligter/skugga från YSL i nyansen marceau och två bruna skuggor från Make up store, en i nyansen Kakaw och den andra heter Spirit. Jag har världens bästa bruna kajal från Lancome och mascara från Idun, den heter Magna. På läpparna har jag helst ett läppstift från Maybelline i nyansen 710, Sultry sand.

Mascaran från Idun hittar du HÄR, rouge från Loreal finns HÄR, Butter bronzer med doft av kokos HÄR, Skuggan som heter Kakaw finns HÄR, skuggan som heter spirit hittar du HÄR. Min foundation (världens bästa) från Estee Lauder finns HÄR. Kajalen från Lancome håller i ett år, minst. Du hittar den HÄR. Läppstiftet jag inte kan vara utan är i nyansen Sultry Sand från Maybelline, finns HÄR. Min concealer från Apolosophy finns HÄR. Världens bästa skugga/highligter från YSL finns HÄR.

Klassisk Jessica-sminkning där jag använt alla produkter ovan! Älskar mössan. Den hittar du HÄR. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.