Jessica Lagergrens

Down to earth – 30% rabatt!

I annonssamarbete med Ellos

Känner ni våren i luften? Jag tycker att man anar våren för varje liten stund som solen väljer att kika fram. Solens strålar inger hopp och livsglädje tycker jag. Det är något alldeles speciellt med de första solstrålarna som verkligen värmer kinden. Det känns som att vi knappt kommer hinna blinka innan syrenerna slår ut!

Något som har kommit in i både inredning och mode är jordnära färger. Jag älskar det! Jag har inte varit ett så stort fan av beige innan, men nu älskar jag det och vill ha beige överallt. Det började med en beige/grå-aktig soffa och en beige matta i vardagsrummet. Nu vill jag ha beige och puderrosa plagg! Här är mina favoriter hos Ellos just nu i jordnära nyanser!

Passa på för du får 30% rabatt på den dyraste varan med koden 415414, gäller på ordinarie priser, inkl. utvalda varumärken + 5% extra rabatt på ALLA produkter med nedsatt pris! Gäller alltså även på nyheter med nedsatt pris och produkter under kategorin REA. Klicka HÄR för att komma till Ellos. (Koden giltig till 29/2 2020).
 Du hittar tröjan i mörkbeige HÄR. Den ljusa kappan finns HÄR och skjortan hittar du HÄR.

Den snygga gröna jackan hittar du HÄR. En cardigan i puderrosa finns HÄR och den ursnygga kavajen finns HÄR.

Jag hoppas att jag blir bjuden på bröllop i sommar. Den HÄR klänningen är en perfekt klänning att ha på bröllop. Scarfen i rosa finns HÄR och den rosa blusen hittar du HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Tack för ett inspirerande inlägg – precis vad min garderob behöver!! Med rabattkoden blir det ju dessutom lite billigare. Hoppas du får en fortsatt trevlig söndag <3