Jessica Lagergrens

Vaknade helt förstörd

Fy fabian. Inatt har jag knappt sovit alls. Eller sovit har jag gjort, men inte gott. Mardrömmarna avlöste varandra och jag hade förmodligen feber för när jag vaknade imorse var jag helt förstörd. Ibbe har tagit hand om barnen hela dagen och jag har legat i sängen och försökt vila mig frisk. Jag har feber och ont i halsen men hoppas jag får sova inatt utan att ha feberdrömmar.

Igår var vi i stallet hela dagen och njöt av frisk luft och gos med alla djur. Vi åkte fyrhjuling, klappade getter och matade alpackor. Elsa älskar att vara i stallet och jag förstår henne. Sen är Elsa väldigt förtjust i min kusin Josefine vilket är så gulligt att se. Elsa hängde på henne och hennes jobb hela dagen och hjälpte henne med hö till hästarna och allt annat hon fixar med. Nu sitter jag och klipper morgondagens avsnitt av Tvillingpodden sen ska jag krypa ner i sängen igen. Hoppas att ni har haft en härlig helg och är peppade på en ny vecka.

Älskar hästar! När jag växte upp var jag och Angelica i stallet jämt jämt jämt!

Gosiga små getter som ville ha mat! Vi lyckades inte fånga det på bild, men de reste sig på bakbenen och lutade sig mot en med frambenen.

Lerig och lycklig Elsa på fyrhjulingen fylld med hö till hästarna.

Min kusins hundvalp, Busa. Hur gullig? Jag älskar verkligen djur och har alltid gjort.

Dom roligaste djuren på gården är helt klart alpackorna! När de flyttade till gården var de rätt skygga. Nu kan man mata dom ur handen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.