Jessica Lagergrens

Han fixade hela sovrummet!

När jag och Elsa var bort i helgen och Ibbe var hemma med Bonnie passade han på att göra en överraskning till mig. När jag kom hem behövde jag sätta mig och jobba en stund och då sa han ”gå upp och sätt dig i sovrummet och jobba du så tar jag hand om barnen”. När jag kom upp för trappan skymtade jag tända lampor från sovrummet. Han hade målat klart allt som jag målat fel och sen fixat tillbaka sänggavel, sängbord och lampor. Så himla skönt!

Nu slipper jag lägga mer tid på målning av sovrum och kan gå vidare med nya roliga projekt. Jag ska försöka bli bättre på att avsluta ett projekt och inte bara dra igång dom. I helgen som kommer vill jag antingen bygga Elsas sänghus eller hämta plankor och bygga ihop matbordet. Sänghuset är enklare än matbordet, men matbordet vore roligare att få klart. Dock skulle jag vilja ha 8 grå pinnstolar till matbordet. Men helst vill jag hitta gamla pinnstolar och fixa dom. Första bilden är före.

Här är sovrummet före vi målade om!

Efter! Så himla härligt med mörkare väggar tycker jag. Nu saknas bara gardiner och några tavlor. Och en hylla. Och garderober.

Det blir mer rofyllt för mig när sovrummet är mörkare.

Såhär blev ytan! Kalkig och snygg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Sofia

        Jättefint!! Kommer du ihåg vilket produktnamn den hade? För visst ville du med ha en supermjuk och mysig säng? Är du nöjd?