Jessica Lagergrens

Spår av hennes lek

Det är alltid så gulligt att gå in i Elsas rum när hon har lekt och inte städat undan. Elsa har alltid gillat ordning och reda och sorterar gärna sina saker. Det har hon gjort sen hon var väldigt liten. Istället för att rita kan hon sitta och lägga pennorna i ordning efter färg. Den egenskapen har hon inte ärvt av mig kan jag lova. Jag är grym på att dra igång projekt och släpa fram saker. Sen tycker jag att det är supertrist att plocka undan. Om Ibbe och jag inte hade bott ihop hade det stått projekt framme dygnet runt.

Jag kom nyss in på Elsas rum för att sätta mig och jobba en stund och då upptäckte jag hennes små leksaker. Jag önskar att jag hade varit i närheten och hört just den här leken. Lilla Sky sitter vid ett bord med en matskål och kniv och gaffel på rätt ställe. Hur gulligt? Jag älskar att vara just i närheten och lyssna på hennes lekar. Hon har en otrolig fantasi och är väldigt omtänksam i leken. Det ska matas och bäddas ner och tas om hand. Hon är världens finaste min Elsa.

Så suddig bild, men ni förstår! Så gulligt att hon har ställt upp allt.

Allt på en rad!

Jag stod i sovrummet och målade och skulle gå in i badrummet. Elsa har klättrat upp på en pall och tagit ner alla mina produkter och ställt dom utanför badrummet. Hon leker förskola säger hon. Jag bad henne ställa tillbaka allt när hon lekt klart men det var hon inte alls sugen på. Jag slår vad om att Ibbe kommer städa tillbaka allt innan jag kommer ut från rummet igen. Han gillar precis som Elsa ordning och reda.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.