Jessica Lagergrens

Längsta dagen på länge!

Jag är helt dränerad på energi just nu. Bonnie brukar allt som oftast vara glad och nöjd men idag har hon pipit större delen av dagen. Det är så frustrerande när ingenting hjälper. Jag undrar om det är för tänderna hon är så missnöjd. Nu håller dom två små gaddarna i underkäken verkligen på att komma upp hela vägen och det säkert jobbigt. Sen blir hon otroligt frustrerad när hon inte lyckas ta sig framåt när hon ligger på golvet. Hon kan vända sig från mage till rygg och från rygg till mage och snurra runt som en klocka men inte ta sig framåt eller bakåt än. Efter ett tag blir hon gnällig och frustrerad över det men blir supernöjd om hon får stå upp då.

Bonnie och Elsa skiljer sig otroligt mycket åt som bebisar. Elsa var nöjd med att ligga på golvet utan att ta sig fram och istället för att krypa rullade hon fram och var supernöjd med det. Hon hade ingen längtan av att stå upp eller försöka ta sig framåt på andra sätt. En dag när Elsa var nästan 1,5 år reste hon sig upp och gick. Hon övade ingenting innan utan bara gick. Jag tror att vi kommer att få springa efter Bonnie innan hennes 1-årsdag, men man vet ju aldrig. Hon är stabil i ryggen nu och sitter gärna med vid matbordet. Hon är intresserad av allt vi äter och har fått smaka på massor av saker. 5 månader. Hur fort har det inte gått?

Mina gullmunkar! Tur att dom vaknade sent båda två idag!

Och att dom är så gulliga med varandra.

Vi hann med massor idag ändå! Elsa ritade alla sina favoriter ur Mylittleponys!

Och hon sminkade sig! Sen fick vi ihop det där pepparkakshuset till Elsas stora glädje!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicalagergren

      Såå bra kristyr med detta recept. Om det blir för löst – mer florsocker. För hårt, lite vatten! 😀

      Du behöver:
      4 dl florsocker
      1 tsk ättiksprit
      1 äggvita

      Gör såhär:
      Vispa ihop alla ingredienser med elvisp.

  1. Caroline

    Min andra dotter var likadan i den åldern, blev jättefrustrerad av att ligga på golvet och inte kunna ta sig fram. Hon såg sin storasyster som sprang omkring och ville ju också kunna ta sig fram och uppleva världen. För oss blev det jättestor skillnad när hon började krypa och kunde ta sig fram på egen hand, då släppte frustrationen och hon blev som en ny tjej ? hoppas det vänder snart för er också!