Jessica Lagergrens

Experiment med Elsa!

Elsa är hemma med mig och Bonnie idag och vi har lekt med experiment från Beppe som vi hittade i vår mataffär. När jag läste igenom säkerhetsinstruktionerna först blev Elsa livrädd, haha. Men det var ett väldigt snällt experiment med bikarbonat och citronsyra. Det skapade en översvämning i en toalett till Elsa stora glädje och vi gjorde om det flera gånger. Jag har så roligt med Elsa. Visst är det frustrerande när hon inte kommer när man ropar att lunchen är klar eller väljer att inte lyssna alls. Men allt det positiva med barn och kärleken barn ger överväger alla vakna stunder på nätterna (även om vi har väldigt få), och småtjaffs.

Elsa är väldigt verbal och det tror jag underlättar massor i vardagen för oss. Att allt går att prata om och hon förstår när man förklarar något. Hon har ett otroligt överseende med att Bonnie behöver prioriteras när det kommer till mat, blöjbyten och det har nog mycket med åldern att göra också. Elsa har iofs varit väldigt ”bra” på att leka själv sen hon var liten. Hon tycker om det. Så var Ibbe också som barn.

Elsa var spänd innan det var dags att sätta igång. Hon bad om att få öppna förpackningen i bilen med orden ”jag kan bara inte hålla mig mamma!”.

Så kul med översvämning!

Röra, röra! Sen skuttade hon iväg och tvättade händerna supernoga. Hon snappade upp den delen i säkerhetsbeskrivningen. Soffan som ni ser i bakgrunden har jag precis lagt ut till försäljning. Jag tycker att den tar på tok för stor plats i vårt nya vardagsrum. Dock världens skönaste soffa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Haha jag trodde ni hade gjort översvämning i vanliga toaletten och bara OMG vilken härlig inställning till experimentlusta! Men såg mer hanterbart ut med den lilla ??