Jessica Lagergrens

Ladda upp – ute på vift!

I annonssamarbete med Merskal

Jag har börjat lyssna på podcasten Spår, har ni hört den? Jag älskar hur välgjord den podcasten är och man märker verkligen vilket otroligt arbete dom lagt ner på alla avsnitt. Jag kan verkligen längta till mina promenader när jag får sätta in mina lurar och lyssna vidare om något spännande fall. En sak som är så trist då är om batteriet i telefonen håller på att ta slut. Speciellt om man är ute på långpromenad och lyssnar på jordens mest spännande avsnitt. Då har jag ett tips! En Qi powerbank från Merskal. Den är trådlös och den ger cirka 3 fulla laddningar. Perfekt att ha med i väskan! Just nu får du 30% rabatt på alla produkter från Merskal med min kod, jessica30. Giltig t.o.m 16/12 2019. Klicka HÄR för att komma till produkterna. Superbra julklapp!

En annan grym sak som jag tipsat om tidigare är Merskals EarBuds. Supersmidiga, sköna och med fantastiskt ljud! Jag tycker att det är väldigt skönt att slippa allt sladdtrassel. För om det är något jag brukar få på mina hörlurar med sladd så är det just trassel. Klicka HÄR för att komma till lurarna. Nu ska jag passa på att ta en promenad med Bonnie – och lyssna vidare!

För att se hur många procent det är kvar i powerbanken skakar du bara lite lätt på den så visas det.

EarBuds från Merskal.

Merskal har även ett smidigt Power Case som är ett mobilskal med inbyggt batteri. Hur bra? Klicka HÄR för att komma till skalet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.