Jessica Lagergrens

När ögonen går i kors!

Jag vet att jag har många samarbeten nu, men jag hoppas att ni uppskattar dom. Jag tipsar alltid bara om saker eller tjänster jag verkligen gillar och väljer samarbeten med omsorg, även om det är väldigt många samarbeten just nu. Jag har ändå tackat nej till massor och försökt dra ner på jobbfronten men jag har också svårt att tacka nej när det är riktigt roliga saker. Så då säger jag ja, sen jobbar jag tills ögonen går i kors, som nu. Snart midnatt!

Bonnie sover i vagnen intill mig och kommer vilja ha mat om ungefär en timme så jag tänker att jag drar på ett avsnitt av Bachelor innan jag går och lägger mig. Idag har den lilla filuren Bonnie skrattat igen och mitt hjärta smälter verkligen när hon gör det. Tänk att få följa ett till litet liv utvecklas och bli en person. Jag är så tacksam att jag får göra det. Nu blir det en kall cola zero från kylen (hej beroende!) och lite härligt drama i Bachelor! Älskar det programmet!

Här är en stillbild från mina storys på Instagram när Acko och Elsa fick Bonnie att skratta idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Dilemma det där med samarbeten och influensers. Jag tycker ärligt talat att det är totalskevt. Rent krasst är det ju reklam och att uppmana folk till ökad konsumtion.
    Nu är det så att marknaden verkar hålla detta skräp i rullning- och det är ju bra. För influensermänniskan och för den som säljer själva varan.
    Vi konsumenter blir ju grundlurade. Vi lockas att tro att vi blir så lyckliga och nöjda över att köpa samma kudde, skor, lånetjänst, halvfabrikatmat som influenserna..
    Tyvärr är detta som sagt skevt. Tycker jag. I övrigt gillar jag de vanliga blogginläggen, men självklart inte det andra skräpet.

  2. Johanna

    Tyvärr, tror inte det är många som uppskattar samarbets-inlägg. Jag scrollar snabbt förbi utan att läsa, så det blir lite tjatigt när det har varit så många det sista.

  3. malin

    ja, lite för mycket sammarbeten just nu. Förstår att du måste tjäna pengar men när det vissa dagar bara kommer upp samarbeten känns det inte lika kul att läsa.