Jessica Lagergrens

Polisbilstårta till Philip

Älskade lilla Philip har fyllt 4 år och han önskade sig en polisbilstårta. Jag såg den framför mig i huvudet hela tiden innan jag gjorde den, men det var lite klurigare att få ihop det än jag hade tänkt mig. Jag hade gärna haft en timme eller två till på mig för att göra flera detaljer men med en liten Bonnie i bärsele mestadels av tiden blev den såhär. Det får jag ändå vara nöjd med. Vad tycks?

Jag har saknat att göra tårtor, men det tar otroligt mycket tid. Jag skulle egentligen bara vilja göra formen och detaljerna. Att göra fyllningarna och den biten är ingenting som ger mig något. Däremot älskar jag att jobba med sockerpasta och skulle tiden finnas skulle jag kunna göra tårtorna hur detaljrika som helst.

Fyllningarna blev chokladmousse, glasskräm och blåbärsgrädde.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Tårtan är hur cool som helst! Ibland blir det nästan finare utan för mycket detaljer. Just den här tycker jag blev super när den ändå är ganska clean, medans andra typer av tårtor blir finare med mer detaljer.
    Såg på din story när lilla B satt i selen under tårtfixet, såg lite kämpigt ut ?

  2. Emelie

    Jättefin tårta och sjukt imponerande att göra det med bebis ? hade varit roligt att se hur du gjorde på din youtubekanal!

  3. Frida

    Alltså den är bara så fin, du är otroligt duktig! Hur gjorde du formen på tårtan? Vore kul o se bilder längs arbetets gång om du tog några ☺️