Jessica Lagergrens

Så många som tittade!

Igår hade jag en heldag på Insta storys där man fick följa med från morgon till kväll. En stor del av mina stories blev en tutorial när jag sminkade mig. Men det var ingen klassisk tutorial med dutti dutt. Jag visar hur jag gör när jag sminkar mig på riktigt och jag tror aldrig jag har fått så mycket respons på instagram som igår. Det var så många som kände igen sig och som tyckte att det var så kul! Jag har lagt alla sminkstories som höjdpunkt under tutorials om ni vill kika. jessicalagergren heter jag på instagram.

Jag ska försöka vara lite mer aktiv på mina storys. Det var väldigt roligt och är långt ifrån lika krävande som att skapa material för youtube. Jag hade så gärna velat komma igång med youtube men just nu finns det inte tid för det. Vi har massor av filmat material i telefonerna både jag och Ibbe men det är det där att få tiden att klippa ihop allt. Det vore mycket enklare om man kunde filma direkt till youtube som när man gör stories.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Haha jag blev så inspirerad? har gått osminkad i två månader pga höggravid o sedan nyfödd men efter din story gick jag upp i badrummet o kletade på lite smink! Kände mig genast lite fräschare✌?

  2. Sofie

    Jag fastnade totalt i sminkvideon, så jävla härlig inställning till sminkandet. Garvade högt när du typ mosade in underlagscremen ?

  3. Lina

    Du är så rolig människa! ? Hade varit så kul om du hade en youtube kanal, men förstår att det är mycket styr. Men ska följa med på stories ?