Jessica Lagergrens

Packar ner hemmet i kartonger

Vi ska fotografera vårt hus på måndag inför försäljning. Vi kommer bara sälja huset om vi köper huset vi har tittat på, men hur det än blir är det bra att fotografera nu under sommaren när allt är grönt ute. Jag tycker att vi har det rätt avskalat här hemma men när man ska packa ner allt och ha det helt cleant inför en fotografering behövdes det fler flyttkartonger än jag trodde. Många fler.

Imorgon kommer Ibbe hem igen och jag har skrivit en lång lista på saker vi behöver göra innan måndag. Det är en hel del men vi kommer att klara det! Idag har jag packat ner massor men sen gick vi till lekparken med Angelica, Alice och Philip ett par timmar vilket var så skönt. Efter det åkte jag, Elsa och Bonnie till min pappa och Elsa stannade där för natten. Jag saknar henne redan. Vi har suttit ihop sen midsommar och jag känner att det kommer bli väldigt tomt när hon börjar förskolan igen på måndag.

Hon kommer gå kortare dagar nu när jag är hemma med Bonnie och kanske vara ledig en dag i veckan. Vi var förbi förskolan idag och det var flera kompisar som redan börjat och Elsa sprang in på gården och hälsade på alla. De har inte setts på hela sommaren och det var så fint att se Elsa med sina små kompisar.

Små klätterapor!

Ett stycke tvilling och liten gullig Flipp.

Här ser ni en som verkligen verkligen håller tummarna för att huset blir hennes.

Bonnie tog en paus på golvet.

Elsa hade fredagsmys i morfars säng.

Bonnie och morfars bruna hand. Här ser man hur liten Bonnie är. Se hennes lilla hand som håller i pappas finger.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.