Jessica Lagergrens

Systrarna Ibohm Lagergren

Elsa är så fin med lilla Bonnie. Hon ber om att få hålla henne då och då. Ibland är det längre stunder och ibland lite kortare. Hon är så försiktig med henne och kramar och pussar på henne. Det ska bli så spännande att se hur deras relation blir genom livet. När de är små kommer det ju skilja en del i ålder. Som när Bonnie är 4 och Elsa 8 år. Då är man ganska långt ifrån varandra i ålder men när dom är 20 och 24 är det inte så stor skillnad egentligen.

Jag är så tacksam över alla mina syskon och jag hoppas att Elsa också kommer att vara nöjd genom livet med att ha fått ett syskon. Det är fint att alltid ha någon vid sin sida även om det såklart inte är en garanti att det blir så bara för att man är syskon. Jag saknar att bo granne med Angelica men hon sagt upp sig från Skincity nu så vi ska jobba ihop igen. Det känns fantastiskt! Från och med slutet av september tror jag det är så är det hon och jag igen. Magiskt!

Mina döttrar!

Idag ska vi till BVC och väga och mäta Bonnie.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag är fyra år äldre än min syster. När vi var yngre bråkade vi mycket och jag minns att jag alltid tyckte hon var väldigt barnslig och jobbig, så vi lekte ju alltid på mina villkor
    Men nu i vuxen ålder har vi verkligen blivit kompisar!

  2. Charlotte

    Grattis till två fina döttrar! Det är fyra år mellan mig och min syster och vi har alltid varit bästisar. Verkligen grattis och jag älskar er pod. Kram och hurra för dig!

  3. Maria

    Min syster är 3 år och 3 månader äldre än mig. Vi har alltid verkligen alltid haft en fantastisk relation utom några år mellan att jag var 13 och 16 då vi var väldigt olika. Min syster har alltid varit lite introvert och jag extremt social. Jag blev populär och hon höll sig hemma eller med sin kompis. Efter högstadiet kom vi så nära varandra igen och har aldrig slutat ❤️

  4. Sandra

    Min yngsta är 3 år och min mellersta 8 år, men jäklar vad roligt dom har tillsammans nu! Storebror anpassar leken till lillasyster och lär henne otroligt mycket.
    Min pappa har 4 yngre brorsor men den han umgås med nu är den som är yngst i skaran. Det skiljer 8 år mellan dom, men dom har ändå bäst relation idag.