Jessica Lagergrens

Bli jagad av zombies – tillsammans!

Idag finns ett nytt avsnitt ute av TVILLINGPODDEN. Jag och Angelica pratar bland annat om ett lopp som hon har hittat som går av stapeln i höst. Kort beskrivet går det ut på att man blir jagad av zombies i 8km. Jag tycker att det låter läskigt men också som ett roligt och annorlunda lopp så jag kommer att haka på! Är det någon av er som sprungit det loppet innan? Och är det någon som är sugen på att också springa? Det vore kul om man var ett riktigt stort gäng tycker jag.

För ett bra tag sen anmälde jag mig till Tjejvasan som det är dags för i februari år 2020. Det känns kanske som en galen idé bara 6 månader efter förlossningen men jag älskar ju utmaningar och har saknat någon stor fysisk utmaning efter mitt halvmaraton som jag sprang för ett år sen. Dock kommer jag att försöka träna mer inför Tjejvasan än jag gjorde för halvmaraton. Det känns snäppet mer avancerat att åka längdskidor, speciellt eftersom att jag inte har stått på ett par längdskidor sen jag var 10 år.

Jag gillar verkligen att träna och extra mycket när jag har ett mål uppsatt, annars blir jag lätt uttråkad. Jag ser fram emot att sakta men säkert komma igång med träningen igen efter förlossningen. Just nu blir det bara promenader vilket inte ger så mycket adrenalin som jag önskar när jag tränar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.