Jessica Lagergrens

Min favoritbild på kaninerna

Är det fler än jag som tycker att påsken är en av de mysigaste högtiderna? Jag tycker personligen att påsken känns otroligt kravlös och fri. Inga måsten eller höga förväntningar och det är skönt! Sen gör det här vädret också att allt känns så mycket lättare. I år blir det en påskhelg mestadels utomhus vilket känns helt fantastiskt. Här ska det bli 18 grader i helgen och det är ju sommartemperaturer! På lördag, självaste påskafton, ska Ibbe till båten så då funderar jag på om jag och Elsa ska ta en dag på Skansen. Jag har aldrig varit där över påsken och såg att de har massor av roliga aktiviteter.

Det enda som är sorgligt med den här påsken är att Alice och Philip inte är med. Jag kommer nog aldrig vänja mig helt vid att de inte alltid är med på alla högtider. Elsa blir enda barnet den här påsken, men tanken på att vi nästa påsk har två kiddos gör mig varm. Snart kommer Elsa alltid ha någon att leka med och det känns så fint att få ge henne ett syskon.

En av mina favoritbilder på kusinerna. Så små påskharar! Gosnosar!

Idag ska jag gå upp på vinden och hämta ner påskkartongen och se vad som finns kvar. Jag är sugen på att färga ägg i olika naturliga färger och göra någon fin dukning till årets påskmiddag. Såhär brukar vårt påskris se ut fast med lite ägg i också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emily

    Jag håller med dig. Påsken är bäst! Mys med nära o kära i flera dagar utan krav och måsten. Att den dessutom är så sen i år=nästan garanti på värme och sol gör det hela sååå mycket bättre! Glad Påsk <3