Jessica Lagergrens

Ha en heldag på Parken Zoo med mig!

I annonssamarbete med Parken Zoo

Update: Vinnarna är kontaktade! Vann du inte? Du får en ny chans att vinna ett roligt pris med Parken Zoo. Håll utkik i bloggen den 4/5.

Jag har inlett ett superkul samarbete med Parken Zoo där jag har fått möjligheten att tävla ut en heldag där med mig, Elsa och Ibbe den 1 maj. Jag har varit där några gånger och tycker att det är så mysigt och lagom stort! Man hinner med allt man vill hinna med på en dag. En viktig sak som jag fick lära mig om djurparker och just Parken Zoo är att de jobbar med att skapa en framtid för utrotningshotade djur. Visste du det? Jag hade i ärlighetens namn ingen aning om det. Här kan du läsa mer om deras arbete.

För att vara med och tävla om en heldag på Parken Zoo, kommentera det här inlägget och svara på frågan och motivera varför just du ska vinna.

Fråga:

Vilken duo kommer och uppträder på Parken Zoo den 7/7? (Psst! Du hittar svaret här). Vinnarna kontaktas den 20/4. I vinsten ingår entré 1/5 2019, heldag, fria åk och lunch (max 5 personer) värde 469kr/vuxen och 375kr/barn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här var jag och Angelica på plats 2017.

De har byggt ut Lilla Zoo och här får du bland annat träffa minigrisar, miniponys och getter. Där får alla barn dessutom lära sig om djurens liv och deras behov.

Kom och upplev en gosigare och nosigare dag med oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Samir och viktor!
    Jag tänker att livet rullar på i ett extremt tempo. Jag som lärare kommer vid tiden för det här vara i extrem press på jobbet med nationella prov som ska rättas och omdömen som ska skrivas. Där och då är det så viktigt att komma ihåg att jag bara jobbar mina 45 timmar i veckan och att jag ska vara ledig när jag är ledig. Det här skulle ge mig och familjen en fantastisk dag, en härlig inledning på sommaren och mig en välbehövlig spark i röven om att lägga jobbet åt sidan för att vara med och umgås med min familj ❤️

  2. Johanna jobark

    Svaret är Samir och Viktor.
    Mina tre grabbar skulle bli överlyckliga att få åka dit och få se på alla djuren och åka karuseller. Och mamman skulle bli överlycklig över att få träffa er familj. Känns nästan som att jag känner er efter att ha följt din blogg från absoluta början.

  3. Isabella MacPherson

    Samir & Viktor

    Jag har ingen sorgsen historia eller så, men drömmen vore en dag med dig/er. Du verkar som en helt fantastisk person och jag tror bara vi skulle ha sjukt kul en heldag tillsammans med våra familjer.

    Vi har funderat på en sådan dag redan men att få göra den med er vore grymt.

    Håller tummarna ??

  4. Amelie Baung

    Samir och Viktor!
    Jag och min son ÄLSKAR att hänga på parken zoo så vi vill självklart spendera tid där, så fort tillfällen ges!

    Vi har haft en lite trasslig vår med sjukdom och tuff skolstart så en dag bland djuren vore perfekt!! ?

  5. Amelie Baung

    Samir och Viktor!
    Jag och min son ÄLSKAR att hänga på parken zoo så vi vill självklart spendera tid där, så fort tillfällen ges!

    Vi har haft en lite trasslig vår med sjukdom och tuff skolstart så en dag bland djuren vore perfekt! ?

  6. Sofia

    Samir o Viktor!
    Våra två gullisar på 6 och 3 år skulle älska en dag på zoo! Båda är så glada i djur och tjatar varje dag om att vi ska köpa katt eller hund ??❤

  7. Marie

    Samir och Viktor 🙂
    Jag blev mycket svårt skadad i samband med att lillasyster kom till världen för 7 månader sedan och höll på att mista livet. Jag har sedan dess vårdats mycket på sjukhus och varit sjukskriven med fruktansvärda smärtor, operationer och enormt mycket lidande. Och mitt i allt detta har min älskade 3-åring varit helt fantastiskt trots att tillvaron väntas upp och ner för henne med en mamma som inte är sig lik och som tvingas kriga mot hemska smärtor, vilket begränsar möjligheterna totalt för vad jag kan göra med henne. Men hon har varit helt enastående i allt elände och jag skulle verkligen älska att få ge min djurälskande dotter en dag på Parken zoo tillsammans med min man och lillasyster. Det skulle vara helt fantastiskt att få göra henne så glad i den situation vi befinner oss.

  8. Sanna

    Samir & Viktor är det som spelar 7/7 ?‍♂️?
    Föräldraledig med vår andra son nu, efter att vi haft den otroliga turen att fått 2 fantastiska pojkar tätt efter varandra! Vi vill båda kunna vara hemma så länge som möjligt med barnen, vilket medför att pengarna inte direkt rullar in ? skulle vara väldigt roligt att få ta med barn & man på en super härlig dag tillsammans ???? (och att få träffa dig som verkligen är en fin förebild & stor inspiration för mig)
    Kram

  9. Jeanette Edling

    Samir och Viktor ??

    Åh vad roligt det skulle få vara att få tillbringa dagen med er ❤️?? Med massa sjukdomar och elände skulle det vara skoj att få komma iväg på nåt kul. Har länge velat träffa dig och goaste Elsa , håller tummar och tår att vi får en oförglömlig dag tillsammans med våra familjer ??
    Kram Jeanette

  10. Johanna Nielsen

    Jag gissar på Samir och Viktor ? Tävlar med motiveringen att Lexie är VÄRLDENS bästa barnvakt. Hon kommer ta hand om Elsa och du och Ibbe kan sätta er och sola någonstans, win win ? Plus att det skulle vara supermysigt att få besöka parken med barnen ☺️

  11. Sofia

    Samir och Viktor ?
    Hade varit så roligt att få ta med våra tvillingar och deras storebror på parken zoo och få kolla på alla djur ? sen twinsen kom för snart 1,5 år sen så har det inte blivit så mycket utflykter som vi önskat då det är lite meckigt att ta sig iväg med 3 små barn, men nu börjar det äntligen vara lite lättare att ta sig iväg alla 3, så detta vore perfekt, att få en heldag hela familjen och komma iväg från all vardagsstress och måsten ?

  12. Emelie H

    7/7 kommer Samir och Viktor ? jag och familjen var på parken zoo förra året och det var fantastiskt, vi har pratat om att åka tillbaka och det skulle vara superroligt att få göra detta plus att träffa er. Är ett stort fan av tvillingpodden ❤️ Och lyssnar både på nya och gamla avsnitt (igen) när jag har egentid ?

  13. Elin

    Den 7/7 uppträder Samir och Viktor ??
    Hur underbart vore det inte att få spendera en heldag tillsammans med er? Fina människor!
    Vi har aldrig besökt Parken Zoo i Eskilstuna men har hört så bra om det och då som sagt, få spendera första gången där med er, kommer vi aldrig glömma ♥️ Tjejerna älskar djur så de hade haft en magisk dag att få kolla på alla djur.
    Håller alla tummar och tår!!

  14. Sandra

    Samir & Viktor! Hade varit en dröm att få äran att vinna detta paket & få njuta tillsammans hela familjen både dom små & oss stora! Håller tummarna & tårna hade varit en dröm efter allt elände! ??

  15. Sandra

    Samir och Viktor den 7/7. Hade varit en dröm att ge min älskade familj detta en hel dag tillsammans och få se parken zoo! Efter allt elände skulle detta göra gott för hela familjen både för dom små och för oss vuxna! Vi håller tummarna och tårna att vi får uppleva denna vinst!???

  16. Marie

    Samir och Viktor kommer 7/7
    Det skulle vara såå härligt och ta med båda barnen dit, efter ett tufft år med mycket sjukdomar och annat tråkigt(som nu e på bättringsvägen) som gjort att jag tvingats jobba massor för att
    få ihop det så känns det simmiga missat så mycket med barnen och nu vill jag bara gör allting med dom på en och samma gång hahaha ! Men det kostar ju också 🙂 båda barnen älskar djur och skulle bli sååå glada !

  17. Maria

    Samir och Viktor uppträder! Skulle vi vinna skulle jag ta med mig sonen Ebbe som snart blir 1,5 år och kompisen Oliver så de kunde göra parken tillsammans ??

  18. Emma Andersson

    Samir och Viktor 🙂
    Hade varit så drömmigt kul att få åka dit med mina två barn ? håller tummarna och hoppas på vinst ???

  19. Emma

    Samir och Viktor uppträder 7/7. Hade varit seir så mysigt att få besöka en djurpark med våra två barn. Nu när våren är här också och få åka på en minisemester och umgås bara familjen. Det hade vi alla uppskattat ❤️

  20. Therese

    Samir och Viktor??
    Just deb 1/5 firar jag och min man 15 år som par❤️ Vore så mysigt att få ta med oss barnen och vara där allihop tillsammans?

  21. Sabina

    Samir o Viktor ?
    Det skulle vara en perfekt present till den blivande storebrorsan. Mycket fokus har varit på bebisen i magen och det vore roligt att ge 3åringen en heldag med mamma och pappa innan bebisen kommer och snor uppmärksamheten (BF 12/6). Å tänk om de har zebror där, hans favoritdjur då zebra börjar på samma bokstav som Zackarias själv vilket han berättar för oss typ varje dag ???

  22. Jessica

    Samir och Viktor såklart!? Denna vinst hade varit fantastisk att vinna . Sen lillebror kom för 3 månader så har väl inte vår stora tjej fått allt för mycket uppmärksamhet och vi har inte gjort sådär jättemycket ihop än . Vore så kul dagen innan stora tjejens födelsedag att få åka iväg hela familjen och göra någonting roligt tillsammans ? Min dotter ÄLSKAR djur och detta hade hon verkligen uppskattat??

  23. Frida

    Samir och Viktor ska spela!??

    Till Parken zoo vill vi åka
    Roligare än att titta på kvarterets kråka
    Vore så kul också att få träffa dig
    Och min dotters favorit och din lilla tjej
    Jag älskar alpackor och flodhästar är min mans största skräck
    Vi vill verkligen vinna, ska bara byta till sommardäck ?

  24. Lina

    Rätt svar på frågan är ”Samir & Victor”
    Det skulle vara såå kul att åka dit med Hugo och Lily innan jag sätter fötterna i jobbträsket igen? och givetvis att mamma får lite trevligt vuxensällskap 😉 håller tummarna!

  25. Sophie Lindström

    Vilken fantastisk dag det skulle bli❤️
    Då min man är fotbollstränare och har träning/match 5 dagar/vecka vore det fantastiskt att få smita iväg med mina tre killar på en roadtrip.
    Ingen fotboll, ingen stress utan bara familjemys❤️
    Just ja. Samir och Viktor uppträder 7/7

  26. Ellinor

    Jag skulle verkligen vilja vinna! Komma i väg med båda barnen och får görs nått som en familj. Annars är det alla vardags aktiviteter i vägen. Min sambo gjorde slut i januari förra året och vi har precis börjat om för att försöka hitta tillbaka. Så en liten tripp iväg vore perfekt! Plus att båda barnen älskar Samir å Viktor!

  27. Maria Lund

    Samir & Viktor uppträder den 7/7. Jag skulle gärna vilja uppleva parken zoo igen, nu tillsammans med mina 3 barn och deras pappa. Jag kommer själv ihåg när jag var liten och fick åka dit med förskolegruppen. Nu med 3 barn blir det inte så många utflykter. Det vore så kul för barnen att få upptäcka alla djuren och åka karuseller tillsammans ?

  28. Beatrice Grundel

    Samir och Viktor ? Jag skulle sååå gärna vilja vinna detta! Jag skulle isåfall ta med mig mina två döttrar (2 år och 8 månader) och min man såklart. Tänk att få överraska dom med detta. Och tänk att få träffa ER ???? Kan ju inte bli bättre!! Stor kram

  29. Lotta

    Vilken grej, där har vi aldrig varit! Detta är en av de få saker som båda våra barn skulle uppskatta lika mycket! Fyraåringen älskar det mesta, och gillar att bara hänga med oss på saker, men det är sällan vi får se röken av vår 14-åring. Känns som han är på väg bort till vuxenlivet. Men djur och parker älskar han, och vi med!! Tänk vilken mysig dag vi kunde ha tillsammans alla 4 <3 Glömde ju: Samir och Victor ska ju spela!

  30. Lotta

    Vilken grej, där har vi aldrig varit! Detta är en av de få saker som båda våra barn skulle uppskatta lika mycket! Fyraåringen älskar det mesta, och gillar att bara hänga med oss på saker, men det är sällan vi får se röken av vår 14-åring. Känns som han är på väg bort till vuxenlivet. Men djur och parker älskar han, och vi med!! Tänk vilken mysig dag vi kunde ha tillsammans alla 4 <3

  31. Anna

    Haha hur kul hade det varit? Träffa er irl och djur på det ???Perfekt när man har en understimulerad 4-åring och en 6månaders ??
    Anjolo??

  32. Jenny Karlman

    Samir och Viktor, skulle vara sjukt kul å få ha en dag där med er. Tror att min son Albin och Elsa skulle få superkul ihop med ett släptåg av min lilla Alice. Skulle bli ett mysigt firande av Alice då hon blir 2 på Valborg.

  33. Ida Stuhlpfarrer

    Samir & Viktor så klart 🙂 skulle gärna ta med min Ebba och träffa alla djuren och göra en härlig familje aktivitet! Kan behövas efter en vinter med mycket jobb och förskola! För det viktigaste av allt är familjen 🙂 så skapa minnen tillsammans är underbart! Därför vill vi vinna detta roliga samarbete! Kram

  34. My

    Samir och Viktor!
    Men åhhh, tänk om man hade den turen att vinna biljetter till parken zoo. De skulle isf bli vår Almas absolut första djurparksbesök! Så spännande.
    Håller nu tummarna på att vi vinner 🙂

  35. Isabella

    7/7 uppträder dom bästa. Samir och Viktor. Efter snart 2 år som sjukskriven och mest bara går hemma så skulle det vara rena drömmen att få bjuda min familj på detta. Och ett extra plus i kanten är ju att åka med er❤

  36. Karol Gatica

    Samir och Victor. ??? förra helgen var på Borås djurpark med min sambo vår dotter och min lillebror samt ett syskonbarn. Vi hade det så trevligt och kolla på alla djur. Vi älskar parken zoo med o skulle bli super glada om vi vann! ??❤️

  37. Mikaela

    Samir och Viktor spelar den 7/7

    Jag skulle vilja dela den här dagen med mina döttrar 4 och 5. Jag hade lovat dem att gå på Skansen på lillisens födelsedag men det var storm och snöregn så vi blev tvungna att ställa in. Det här skulle ju kompensera allt! De skulle glömma hur dum mamma är och få en fantastisk dag 🙂

  38. Evelina

    Samir och Viktor

    Vilken pris!! En rolig upplevelse för hela familjen och dessutom mer er!

    Motivering:
    Om jag vinner får du/ni det här:
    – Pappavakt – Jag är övertygad om att ibbe och min man Joakim kommer prata med varandra non-stop
    – Barn sällskap – Andreas 5 år och Ella snart 4 år skulle leka med Elsa.
    Sällskap till dig = Jag!! Inte lika säker med förhoppningsvis skulle vi ha det trevligt! Haha!

  39. Emma

    Åh detta skulle vara drömmen att få göra tillsammans med mina familj, den 7/7 uppträder samir och Viktor. Att få spendera en dag tillsammans med min familj på min födelsedag är allt jag önskar mig ♥️.

  40. Linn

    Samir och Viktor uppträder 7/7.
    Vi var i fjällen förra veckan på vår första familjesemester som fyra i familjen (lillasyster är 7 månader och har tills nu hatat bilen, men nu funkar det ääääntligen) , men HELA familjen blev sjuka, så det hade varit SÅ mysigt att göra en revansch på familjesemestern med en tripp till Parken zoo!

  41. Charlotte

    Samir och Viktor kommer uppträda!
    Jag skulle gärna vilja ta med min dotter och sambo på en heldag på parken zoo då min dotter verkligen ÄLSKAR djur och karuseller.

  42. Mathilda

    Det är Samir och Viktor dom uppträder 7/7.
    Jag skulle så gärna vilja åka dit med min lilla familj, storebror snart 4 år som anpassar sig i rollen som just storebror och lillebror som blir 5 månader nu till helgen. Skulle vara så härligt att få en heldag med djur och karuseller och massa annat bus tillsammans! Vore så skoj!

  43. Vanessa Johansson

    Hej Jessica!

    Det är Samir och Viktor som ska uppträda! PH, vad jag skulle vilja vinna det här. Om du har sett bonusfamiljen så vet du lite om mitt liv o det skulle vara en perfekt grej för min familj att åka på tillsammans! Jag hade tänkt ha som tradition att vi skulle göra nåt sånt på min födelsedag men iår var logistiken inte på min sida. Opererade istället en defekt läkt förlossningsskada (tips, vid behov vänd dig direkt till Bäckenbottcentrum i Huddinge).

  44. Natalie

    De som uppträder är Samir och Viktor såklart! Jag skulle så gärna vilja vinna detta för att få möjligheten att göra en utflykt tillsammans med barnen. Det här skulle vara en sån fin gåva då vi inte har ekonomi till att göra såna här utflykter i sommar.

  45. Emma

    Samir och Viktor. Jag skulle verkligen vilja åka med min sambo och våra 2 barn. Var så längesen vi alla gjorde något tillsammans och med en massa renovering som ska göras i sommar hade detta varit fantastiskt roligt att göra.

  46. Karin

    Samir å Viktor är duon du söker. Jag vill överraska min 6- åriga grabb med ett heldagsäventyr, och ta med oss några vänner.

  47. Elin

    Samir och Viktor
    Hade vart helt fantastisk att vinna detta för att överraska mina barn ? dom hade älskat det, speciellt storasyster som älskar alla sorters djur! Hoppad hoppas på tur!!!

  48. Annelie wahlma

    Samir och Victor uppträder den 7/7. Om jag vinner vill jag bjuda med min väninaoch hennes dotter som haft ett tufft år med sjukskrivningar och mobbning så att få ge dem en dag på parken zoo hade betytt mycket för dem.

  49. Karolin

    Samir & Viktor!
    Vore så kul att få komma till Parken Zoo med dig! Sen jag fick min cancerdiagnos vill jag hinna hitta på så mycket som möjligt med mina killar och det här äventyret låter toppen. Stor kram!

  50. Hanna

    Samir och Viktor.
    Jag vill åka dit för att det är en aktivitet som min son som är 13 år kan dela med sina kusiner som är små. Deras kusinband är så fint trots åldersskillnaden och jag vill bevara det.

  51. Jelena smith

    Samir o viktor uppträder den 7/7 och jag tycker det vore så kul att vinna detta då min äldsta son fyller 6 år den 2 maj och skulle älska att få detta i present. Sen att både han och hans lillebror älskar djur och karuseller gör ju inte saken sämre? att få hänga med dig (efter att ha följt dig i så många år och hört och alltid missat dig när du varit på ework) vore ju superkul!’

  52. Pernilla

    Samir & Victor uppträder!
    Jag vill bjuda med min familj, sambo och 3 barn! Vi håller på att spara ihop till bröllop, så vore så kul att få ta med barnen på det här!

  53. Mickan

    Samir och Viktor kommer den 7/7.
    Vi väntar tillökning i början av sommaren och jag tror att ett besök på Parken Zoo innan det skulle vara väldigt uppskattat av dottern. Att bli storasyster för första gången blir en stor omställning för henne och att få spendera en dag (kanske sista?) ensam med sina föräldrar skulle vara väldigt roligt både för henne och för oss, en dag allt kan kretsa kring henne och inte bebisen i mammas mage.

  54. Viktoria

    Samir & Viktor.
    Jag skulle vilja bjuda min storebror och hans familj då jag bor långt bort från dom och jobbar väldigt mycket, så missar väldigt mycket av min brorsdotters uppväxt. Skulle vara supermysigt att få en heldag med kvalitetstid där med dom.

  55. Tess

    Samir och Viktor uppträder den 7/7 🙂 Jag skulle vilja bjuda med min lillebror med familj (sambo + 2 små barn, Smilla och Colin) till Parken Zoo då jag vet att dom älskar det stället. Kul heldag med familjen är det bästa jag kan tänka mig just nu då jag precis har tagit upp kontakten med dom igen 🙂

  56. Mikaela

    Samir och Viktor kommer den 7/7.
    Vi väntar tillökning i början av sommaren och jag tror att ett besök på Parken Zoo innan det skulle vara väldigt uppskattat av dottern. Att bli storasyster för första gången blir en stor omställning för henne och att få spendera en dag (kanske sista?) ensam med sina föräldrar skulle vara väldigt roligt både för henne och för oss, en dag allt kan kretsa kring henne och inte bebisen i mammas mage.

  57. Johanna

    Samt och Viktor kommer att uppträda jag skulle ta med min familje vi behöver göra något roligt för när lillasyster kom så blev hon sjuk och vi fick vara på sjukhuset och storasyster blev lite ledsen då. Skulle vara roligt att få göra något roligt nu när vi är en familj.

  58. Johanna sjöberg

    Samt och Viktor kommer att uppträda jag skulle ta med min familje vi behöver göra något roligt för när lillasyster kom så blev hon sjuk och vi fick vara på sjukhuset och storasyster blev lite ledsen då. Skulle vara roligt att få göra något roligt nu när vi är en familj.

  59. Åsa W

    Samir och Viktor uppträder i parken då. Jag skulle vilja vinna för att ta med min lillstora familj dit. Vi har länge pratat om att åka dit utan att komma till skott och vad passar väl bättre än att fördriva tiden med en härlig utflykt när vi liksom ni är i väntans tider.