Jessica Lagergrens

Vi har kommit halvvägs!

Hur fort har det inte gått? Nu har jag gått halvvägs i den här graviditeten. Idag går jag in i vecka 21 och det känns helt fantastiskt! Elsa kom i vecka 38+5 så om lillasyster kommer ut ungefär samtidigt är det mindre än halva tiden kvar. Sen vet jag att man inte vet och att man lika gärna kan gå över tiden med andra barnet men det känns ändå spännande!

På kvällarna kan jag känna små buffar i magen. Jag älskar det! Jag fick veta på rutinultraljudet att min moderkaka ligger i framvägg. Det blev jag förvånad över eftersom att jag kände fosterrörelser så otroligt tidigt. Jag har förstått det som att det är svårare att känna det när moderkakan sitter så. Men känner gör jag. Nu behöver vi komma på ett namn! Gärna ett som passar ihop med Elsa för det tycker jag är fint när namnen gör. Elsa kommer på nya namn varje dag. Det senaste var Dajdalos.

Lillasyster är nu ungefär 24 centimeter lång mellan huvud och fot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Nilsson

    Agnes skulle passa perfekt! Jag har en Agnes och har tänkt att om vi får en lillasyster så blir det en Elsa ?❤

  2. Sandra

    Om du vill ha ett namn på E röstar jag för Estrid, sååå fint! Annars är Siri, Sigrid, Iris, Liv, Vendela och Vera otroligt fina namn!? har två pojkar själv så har tyvärr inte fått användning för alla fina tjejnamn som jag kommit på…?

  3. Stephanie

    Min dotter heter Disa! Hur gölligt? Elsa o Disa 🙂

    Annars är favoriter Minou, Niike, Penny, Milea och Tilia 🙂 Elsa o Tilia klingade ju väldigt fint tillsammans 🙂

  4. Therese

    Mysigt o känna att det faktiskt finns någon där inne i magen. ❤️ I vilken vecka började du känna något? Jag är i v. 16 nu med tredje barnet och har också moderkakan i framvägg och har än så länge inte känt något. Det enda som gör mig påmind om graviditeten är foglossning och hulkningarna vid bajsdoft. ?

  5. Greta

    Edith, Ester, Julie, Livia, Astrid, Bonnie, Moa, Stina, Siri… Finns sååå många fina namn ju! Jag har alltid blivit kallad Elsa av äldre som inte riktigt har kunnat mitt namn. ”Ja, Elsa och Greta är ju nästan samma namn.”

    Grattis igen till bebben i magen! 🙂