Jessica Lagergrens

Ett hjärtskärande farväl!

Igår när den lilla hunden som vi var hundvakt åt skulle åka hem blev Elsa så ledsen. Det var ett hjärtskärande farväl och man kunde riktigt känna Elsas kärlek till den lilla varelsen. Jag försökte muntra upp henne med att hon ju har Signe, men då sa hon ”men det är inte Kira”, och grät ännu mer. Älskade Elsa. Så mycket känslor i hennes lilla kropp. istället för att försöka göra henne glad igen sa jag att det är okej att vara ledsen och sen fick hon vara ledsen så länge hon kände att hon var det. Kiras mamma har lovat att vi ska få vara hundvakt snart igen.

Signe (katten) och Kira gick ihop väldigt bra, men det var också en kattvan hund som tur var. Signe gillar hundar också och lekte ofta med vår gamla hund Mimmi när hon levde. Det blev inte så mycket lek igår men en hel del nosande och nyfikenhet från båda. Det är verkligen mysigt med djur tycker jag! En dag hoppas jag att en hund passar in i våra jobb och liv,

Vi gick på en mysig promenad och Elsa fick hålla i kopplet till hennes stora glädje.

Elsa, Kira och en kompis klättrade upp på ett litet berg bakom vårt hus.

Och visade lekstugan för Kira. Dags för vårstädning där inom kort!

Hundmys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vill tacka dig för ett fint inlägg om hundköp. Som veterinär ser jag så många som spontanköper hund utan att ens reflektera över hur livet ser ut i övrigt och om hunden passar in i familjesituationen. Tycker generellt att trenden bland influensers är att köpa hund, gärna så snabbt och oplanerat som möjligt, vilket riskerar att inspirera andra att skaffa hund utan att tänka efter mer än att de är gulliga och ger många likes på Instagram.

    Tyvärr gör det att många (unga) spontanköpta hundar får hoppa runt som omplaceringar helt i onödan när familjen tröttnat. Har träffat så unga hundar som 12 och 16 veckor som redan har varit i 1-2 olika hem. Jättesorgligt!
    Är övertygad om att er tid med hund kommer, och då kommer det att passa er helt perfekt! ?

    1. Carina H

      Bra skrivet.kunde inte sagt det bättre själv. men Du har så rätt i denna fråga.ser själv detta med att folk panik köper hund och har inte en aning om vad dom har i andra ändan på kopplet.