Jessica Lagergrens

Date night och yoga

Jag har precis varit på ett väldigt härligt yoga-event med LOPPI. En av de som var med var fantastiska Linnéa som är influencer hos oss. Om du inte har spanat in hennes blogg så gör det här. Hon är grym på att laga mat, styla och fota. Jag tyckte att det var skönt med ett yoga-pass men nu efteråt har jag svårt att röra mig. Det blev något knasigt i höfterna och nu har jag så ont. Jag sitter och jobbar lite innan det är dags för date night med Ibbe. Vi ska äta på en restaurang som tydligen inte alls har god mat enligt mina jobbarkompisar, haha. Vi får väl se.

Mamma är barnvakt åt Elsa så vi passade på att stanna kvar inne i stan och unna oss ett restaurangbesök. Det ska bli så mysigt! Jag tror att maten kommer passa mig. Den är enkel och inget hummerskum eller ormspott så långt ögat kan nå. Jag älskar inte sån fine dining och har extremt svårt för tex tryffel som dyker upp titt som tätt.

Bästa Linnéa!

Yoga på Urban OM:

Så fin himmel idag! Passar dagen till ära.

Jag gick och köpte nya träningstights.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej!
    Jag lyssnade på när du var med i en podcast och pratade om din förlossning och började storgråta när du pratade om din och när du grät. Min första förlossning gick verkligen verkligen inte bra och för att våga bli gravid igen så var jag tvungen att bearbeta den. Nu är det längesen avsnittet sändes så du kanske har gjort det, men har för mig att jag läste nåt om att du inte riktigt gjort det nyligen. Iaf! Jag gick hos aurora-barnmorska på SÖS och 3 samtal i KBT hos psykolog och sen såg jag tro det eller ej fram emot en revanch! Nu har jag ett till barn och jag är så glad att jag fick hjälp med det traumatiska och jag hoppas du också får det om du behöver det <3

  2. E

    Hade också foglossning och fick rådet av mvc att inte stretcha för mycket då det kunde bli värre av det. Kanske är därför du har ont efter yoga?

  3. O.

    Hihi, befriande att höra att man inte är ensam om att älska inte flashiga menyer och mat. Eller tryffel. Hua! Det är verkligen inte gott.
    Hoppas ni fick en mysig kväll med god mat iaf. 🙂

    Trevlig helg!

    /O.