Jessica Lagergrens

Så är mina värden nu

 

I annonssamarbete med Natalben Gravid 

Jag skrev ju till er att jag skulle återkomma med hur mina värden ser ut efter att jag försökt äta allsidigt och tagit mitt kosttillskott under en längre period. Jag tar en Natalben-kapsel om dagen och nyligen tog vi nya prover hos min barnmorska. Jag är så glad! Om man nu kan vara glad över sina värden? Haha, jag är det iallafall. Min järndepå är på en riktigt bra nivå, likaså järnvärdet. Så såg det inte ut förra graviditeten. Då behövde jag ta extra järntillskott. Visste du att Natalben Gravid innehåller mer än bara aktiv folsyra? I den får du som planerar att bli gravid eller redan är gravid i dig järn, jod, D-vitamin och Omega-3. Utöver det innehåller det dessutom 14 vitaminer och mineraler som är toppen. Jag är så nöjd att jag började med det här kosttillskottet redan innan jag blev gravid. Det ska bli spännande att följa upp nästa blodprov och se om jag håller mig på samma fina nivåer som jag ligger på nu.

Just nu kan du beställa ett gratisprov av Natalben Gravid. Klicka här för att beställa ditt gratisprov. Natalben Gravid säljs på apoteken och du kan läsa mer om Natalben Gravid här.

Om du jämför en vanlig förpackning med folsyra från annat märke med Natalben Gravid kan du se hur mycket mer Natalben Gravid innehåller av allt du som är gravid behöver. Vet du att det är skillnad på folsyra och aktiv folsyra? Natalben Gravid innehåller aktiv folsyra vilket betyder att kroppen kan ta upp den på en gång. Folsyra i andra kosttillskott behöver omvandlas i kroppen och det är inte alla kroppar som klarar av att omvandla folsyran, vilket kan leda till folsyrabrist. Upp till 15% av svenska befolkningen har kraftigt nedsatt förmåga att fullt ut tillgodogöra sig vanlig folsyra.

Första magbilden med Olle! Nu är jag i vecka 18. Snart dags för rutinultraljud, så spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag klickade hem en provförpackning av Natalben och lusläste inte mängden vitaminer eller framförallt järn… två dagar och min mage total kraschade av den höga mängden järn ? har inte tagit tabletten på 3 dagar men kan fortfarande inte lämna huset (reagerat likadant på niferex och duroferon) så låter toppen med folsyran osv men förbannar natalben lite över varför de har så hög mängd järn ?

  2. Maria

    Vi ska försöka skaffa barn snart har vi tänkt då vi gifter oss i maj vill vi testar efter men är så kluvna då vi hade en hund som vi hemskt nog fick lämna tillbaks då man upptäckte att jag hade fått astma i vuxen ålder samtidigt och fick andnöd hemma och åkte akut in på sjukhus ofta visste man inte om det var vår hund Elmo eller något annat. I efterhand fick vi reda på att Elmo inte gjorde något för min andning vilket var hemskt när han då redan var såld till en ny familj min bebis. Hundrasen vi hade och vill ha säljs 9/10 ggr aldrig till familjer med små barn då de är så små vet alla kenlar att barn inte är en bra kombo då de tror att de är en leksak. Därför vill vi köpa en ny hund innan vi skaffar barn för att lära våra barn från dag 1 att hunden är ett djur och ingen leksak men är rädda att bli nekade att då köpa om jag är synligt gravid så vi vet inte vad vi ska göra hund eller barn först.

    1. Josefin

      Man vet ju aldrig exakt när man blir gravid, så skaffa hund om det känns viktigt och så kan ni försöka samtidigt.,

Comments are closed.