Jessica Lagergrens

Elsa fick känna Olle sparka

Igår kände jag igen hur det var någon liten som rörde sig massor i magen. Angelica var över med barnen så hon var snabbt fram med handen och fick känna en liten buff. Sen frågade jag Elsa om inte hon ville känna och det ville hon. Hon höll handen alldeles stilla och jag höll min hand över hennes. Och helt plötsligt buffade Olle till på Elsas lilla hand. Hon blev så glad! Direkt när Ibbe kom hem berättade hon det för honom. Jag längtar så mycket efter Elsa och Olles första möte med varandra. Hon pratar väldigt mycket om bebisen. Och drömmer mycket. En natt hade hon drömt att jag hade kräkts ut bebisen. Stackarn. Hon har sett mig kräkas så många gånger.

Idag är jag tillbaka på jobbet. Iklädd något utöver det vanliga för min egen del. Jag bär nästan alltid svart tyvärr. Mest för att jag trivs bäst i det. Sen kan jag tycka att det är härligt att ha en rosa eller gul tröja då och då. Jag hade en ny superfin gul tröja som jag tyvärr spillde foundation på så den är bara att kasta. Jag tvättade den med 1kg Vanish men smutsen var icke väck. Idag är det leopardklänning som gäller och jag gillare!

Jag trivs som sagt allra bäst i svart, men känner mig fin i leo.

Idag mår jag mycket bättre! Så skönt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Testa galltvål på fläcken tycker att det fungerar mycket bättre än andra fläckbortagningsmedel till mycket olika fläckar.

  2. Maria

    Jag trodde jag förstört en jacka med foundation, men man kan använda raklödder! Bara att gojsa in en massa och låta det ligga lite innan man tvättar. Kanske måste göra om det två gånger, men det funkar!

  3. Sandra

    När jag väntade 3:an låg jag i sängen och gosade med blivande storebror. Vi låg typ sked och plötsligt känner jag hur bebisen sparkar värsta karatesparken som träffade storebror på rumpan. Han blev så förvånad att bebisen kunde sparka så hårt!

    Angående första mötet. När mina första två sågs första gången på BB var storebror (då 13 månader) lite övertrött. Han gick fram till bebisen, tittade på honom och sa ”bläää!”. Kändes ju riktigt fint och vackert…
    När dom fick träffa lillasyster däremot var det jättefint. Dom var så otroligt stolta, lugna och fina med henne. Börjar fortfarande fulgråta när jag tänker på det ❤

  4. Malin

    Första mötet mellan barnen kommer vara magiskt! Filma så ni kan se det igen ? jag blir fortfarande rörd när jag tänker på första gången storebror fick se sin lillebror, så fint ?

  5. Louise

    Så härligt att Elsa fick känna Olle!? Jag längtar tills vi kan känna något här hemma, är snart i v 14 och ska på ultraljud på måndag, hoppas innerligt att jag får se ett hjärta slå…?

  6. Johanna

    Fin du är!

    Tips Angående foundation på kläder, har du testat sminkrengöring (oljefri), dvs det man tvättar sig själv med, på fläcken? Låt det ligga 20 min innan du tvättar.. 🙂