Jessica Lagergrens

Imponerad av en annan mamma!

Ikväll vill jag tipsa er om en av mina fina bloggkollegor, Satu. Hon är mamma till inte mindre än ÅTTA barn! Kan ni förstå? Hon har åtta barn hemma. Helt otroligt och jag blir alltid lika imponerad av att läsa om hennes vardagsliv med alla kidsen. Jag var i simhallen i lördags med Elsa. Jag var lite småsvettig av att ha 100% ansvar över Elsa. Satu går till simhallen som ensam vuxen med sju av åtta barn. Här hittar du hennes blogg.

Jag tycker om att tipsa er om andra härliga bloggar. Nu skulle jag behöva era tips. Vilka bloggar följer ni och varför? Kommentera gärna!

Hur cool mamma?

Så gulliga barn!

Fina Satu! Spana in hennes blogg här. . 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinorwesth

    Jag läser din blogg, din systers blogg, Elaine Eksvärd när hon bloggade och Linneaiusa. Hennes blogg är fantastisk. Lady Dahmer och johanna kajsons. Jag skulle behöva mer tips själv på bra bloggar.

  2. maria

    Hej
    Jag följer dig o din syster, Satu har jag följt länge, Gabriella Joss, Isabella Löwengrip, Linn från unga mammor, Julia från unga mammor, Carola Wetterholm, Trettonbarnsmamman, Göteborgsmamman,På smällen o nån till
    Är mormor o sjukpensionär, så jag har tiden o tycker att det är kul att följa ,många av er har barn i ålder med mina barnbarn 🙂

  3. Carina H

    Jag läser Din och Din systers blogg, sen har jag några som jag följer bl.a Pernilla Wahlgren. Johanna Toftby.Charlotte Perelli,sen zappar jag runt och kollar läget bara. kul att se andras inredningar och en massa goda recept,och en del annat som Dom gör. läser varje dag,för mig känns det lika viktigt som att läsa tidningen på nätet.

  4. Fyrbarnsmamma

    Jag tycker också att det är imponerande med många barn, och att inte dra sig för att hitta på grejer med dem. Men att gå ensam vuxen till badhuset med en hel barngrupp tycker jag inte är imponerande. (Jag går inte ensam med mina barn, trots att jag ”bara” har fyra.) jag har läst rekommendationerna att vara minst en vuxen per fem barn (under 12 år) om alla kan simmar, eller en vuxen per tre barn om de inte är simkunniga. Det är också maxantal vad badhuset här tillåter om du kommer som ensam vuxen. Vettigt tycker jag!