Jessica Lagergrens

Solnedgång ute på öjn

Vi kom till Gotland igår på dagen och då var det strålande sol och supervarmt. Idag regnar det men vi ska snart iväg på cykeltur.

Vi hoppade ner i poolen direkt när vi kom hit, vi har en minisemester i två dagar. Därav inget avsnitt av Tvillingpodden idag. Men jag kan varmt rekommendera er att lyssna på avsnitt 52b som är ett ”best of”-avsnitt, ett riktigt gammalt sådant, men fortfarande kul. Jag gör bland annat bikarbonat-testet för att ta reda på könet på bebisen som då låg i min mage. Du hittar avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se.
Barnen trivs här på ön. Det känns fint att visa dom mitt Gotland.

Älskar stenstränderna här på Gotland.

Igår åt vi en härlig middag nere vid havet. Hotellet vi bor på, NOVI resort, ligger precis vid havet. Förut låg det en  stor camping här som jag bodde på när jag var liten. Jag tror att det finns kvar en liten del av den en bit bort. Jag har så många fina och varma minnen från den här ön. Det är verkligen något speciellt med Gotland.

Som jag älskar havet.

Kärlek till väldens bästa moster. 

Elsa ville göra som moster. 

Kärlek till världens bästa mormor. Jag älskar henne till månen och tillbaka.

Lejonmormor vaktar sina barnbarn.

Jag frågade mamma imorse om det blev som hon hade tänkt sig när hon fick barnbarn. Hon sa att det blev ännu bättre. Att det var otroligt hur man kunde känna så mycket kärlek till barn som inte är ens egna, men känns som ens egna.

Desserten igår. Saffranspannkaka på NOVIs vis. Hur vacker? 

Solnedgång att minnas. 

Det kom fram en gullig katt till oss. Han hade ett halvt öra. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.