Jessica Lagergrens

När man tar en dag ledigt

Imorse när Elsa och jag vaknade bestämde jag mig för att vi ska vara lediga idag. Så mysig idé och Elsa skrek rakt ut att om hon är ledig vill hon ha popcorn, haha. Jag förklarade att det inte är fredag idag, men att vi kan leka hon och jag hela dagen. Nu har vi precis ätit en mysig frukost tillsammans och Elsa sitter och tittar på Pippi.

Jag har lite jobb att göra, men det går ganska snabbt och det kändes härligare att ha Elsa hemma när jag har en dag helt utan möten. Imorgon väntar en jobbdag i stan så jag passar på att ha henni hemma idag. Jag brukar skriva ”henni” istället för ”henne” och det är för att Elsa heter Henni i mellannamn. Hon har massor av mellannamn. Elsa Henni Inger Beatrice Pixie. Henni för att jag sa ”jag ska bada henni och mata henni” när hon låg i magen. Inger efter farmor och min mormor, Beatrice efter Angelica och Pixie slängde vi bara in på slutet. Vad heter era kids?
elsa_dansPippi på de sju haven är lite läskig tycker vi.
elsa_dans_2Så Elsa passar på att skutta runt istället. Vi ska snart klä på oss och gå ut på en promenad.
elsa_frukost_3Elsa var mycket nöjd med morgonens frukost som bestod av gröt och ägg.
annikanormanIgår var vi inne i stan och jobbade hela dagen och jag avslutade dagen hos tandläkaren. Jag hade inga hål! Innan jag gick in till tandläkaren bad jag till Gud att jag skulle slippa ha hål. När tandläkaren sa ”inga hål” tackade jag Gud på en gång. Hehe.
IMG_2839Istället la tandläkaren tid på att ta bort lite tandsten och sen fixa mina framtänder där han lägger lite komposit i mitt mellanrum. Sen putsade han upp alla tänder med nått citronpulver. Han är bäst min tandläkare!
angelica_Lilla twinnie på lunch. Vi åt på Hawaiian Poké! Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Alltså Pixie är så fiiint (Alltså alla Elsas namn är ju fina såklart). Innan vi visste att lillebror var just en lillebror försökte jag tjata mig till att bebisen skulle få heta just det. Men det sket ju ändå sig. Han fick heta Hjalle Fridolf Sven Lennart istället. Storasyster heter Signe Emma Maria. För övrigt är att gå till tandläkaren det bästa jag vet, känns så rent och fint efteråt ?

  2. Kicki

    Så härligt att kunna vara spontan och vara lediga ihop ? som barn var jag säker på att mina barn skulle heta Klara & Viktor men
    det blev en Valter och en Alfred. Valter fick Evald som mellannamn, ett släktnam. Alfred fick Harry eftersom han föddes på Harrydagen 10/10. Inga mer pojkar nu, för de är svårt med namn ?

  3. Felicia

    Bästa ju, spontana lediga dagar utan krav ? Men jag hade bog slängt in popcorn eller ja ostbågar då det är det är favisen här hemma ?, är ingen A-mamma jag, godis mitt i veckan, fy skam Felicia ?? dottern heter Ella Karin Madeleine, Ella blev en kombination mellan de namnen vi funderade på, Ebba och Elsa! Karin och Madeleine är släktnamn på betydelsefulla kvinnor som betytt mycket för oss 🙂 får vi fler barn vill jag hon ska heta Lilly, men min man HATAR det ? Blir det en pojke skulle vilja Charles ? Älskar namn!!! Kram o trevlig kväll ?

  4. Sofia

    Usch jag har inte varit hos tandläkaren på sååå länge, vill inte ens säga hur länge haha! Och ju längre tid det går ju mer ångest får jag över att det har gått så lång tid… borde bara boka och gå men jag vågar inte ?

    1. jessicalagergren

      Vad skönt att ha sluppit! Det blir så himla dyrt nuförtiden med hål. ^^ Det är flera år sen jag hade hål sist men ett tag hade jag hål jämt! Kram J

  5. Sandra

    Åh skönt att slippa hål! Jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv, fick dock en mjölktand helt utan emalj när jag var liten.

    Så roligt med lite udda blandning av namn. Pixie och Inger, fina namn båda två men otippade tillsammans ?
    Min äldsta son heter Sebastia Erik. Sebastian för att det är fint och Erik efter min morfar. Min andra son heter Carl Simon, Carl efter hans gammelfarmor (hon kallades Kalle) och Simon för det var det enda vi kom överens om haha! Dottern heter Thilda Signe Andrea, Signe efter gammelmormor och Andrea efter min storebror Andreas som dog när jag var mindre.

    1. jessicalagergren

      Men vad skönt!! Jag har haft såå många hål! Fint med namn efter far/mor-föräldrar tycker jag. 🙂 Signe heter vår katt! 😀 Älskar det namnet! Kram J